2021. June 24., Thursday

A Monaco érdeklődik Marcelo iránt

  • Gy. András
  • Jan. 18, 2021, 9:56 p.m.
A francia bajnokságban szereplő együttes három évre szóló szerződést és bruttó 6 millió eurós fizetést ajánl a játékosnak.

Miközben a Real Madrid az idény első Király-kupa-mérkőzésére készül, a 32 éves Marcelo iránt nem csökken az európai klubok érdeklődése. A legújabb érdeklődő a Monaco.

A szélsővédő 2022-ig élő szerződéssel rendelkezik a Real Madriddal, de a francia csapat ajánlata meggyőzheti a Madridot a második számú jobb oldali védő elengedéséről. A Monaci három éves szerződést, és bruttó 6 millió eurós fizetést ajánl a brazil védőnek, ami megegyezne Wissam Ben Yedder fizetésével.

Marcelo

Ha a játékos elfogadja az ajánlatot, akkor az azt jelenti, hogy egy eléggé jelentős fizetéscsökkentésre mond igent. A brazil jelenleg nagyjából 9 millió eurót keres évente. Azonban fontos figyelembe venni azt is, hogy az új szerződés hosszú távra jelentene biztos jövedelmet a most 32 éves játékos számára. De nem a Monaco az egyetlen érdeklődő, a Juventus is szívesen leigazolná a tapasztalt védőt.

Marcelo állandó kezdőből és Zidane kulcsemberéből második számú hátvéddé szorult vissza, miközben Ferland Mendy szépen lassan átvette a helyét a hátsó alakzatban. Ebben az idényben Marcelo mindössze 7 meccsen lépett pályára a lehetséges 24-ből. Ráadásul a blancók eredményei azokon a meccseken, amelyeken a brazil is játszott, meglehetősen gyengére sikeredtek, négy vereség (Sahtar, Cádiz, Valencia, Alavés), egy döntetlen (Elche) és két győzelem (Valladolid és Huesca) a mérlege. 14 év telt el azóta, hogy Marcelo debütált a Real Madridban, de lehet, hogy hamarosan eljön a következő debütálásának ideje.


Olvastad már?

Hozzászólások

Tabella