Ramos fájdalomcsillapítókkal játszotta végig a Bilbao elleni meccset

Sergio Ramos messze volt a csúcsformájától tegnap este, az Athletic Bilbaótól elszenvedett vereség alkalmával a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében.

A középső védő fájdalomcsillapítókkal játszott, mivel bal térdével gondok vannak. A bemelegítést nem is tudta végig csinálni, és fennállt a lehetősége, hogy Nacho lép pályára helyette, de miután egyeztetett a klub orvosaival, úgy döntött, hogy mindenképp játszani fog.

Nem szokatlan, hogy Ramos fájdalmakkal vagy gyógyszerekkel vállalja a játékot a Real Madridban. De a válogatottban is volt már erre példa, amikor a 2014-es világbajnoki döntőben idegsérüléssel játszott.

Ezúttal komolyabb aggodalomra ad okot, hogy a játékos térdével van probléma. A klub a következő napokban szorosan nyomon követi a védő állapotát.

Az szinte biztos, hogy Ramos nem lép pályára az Alcoyano ellen a Király-kupában, de elképzelhető, hogy a hétvégi bajnokin az Alavés ellen már újra bevethető lesz.

Zinédine Zidane nem szereti, ha a játékosai fájdalmakkal játszanak, pontosan ezért küldte el melegíteni Nachót a mérkőzés előtt. Végül a spanyol Jolly Joker a szünetben állt be Varane helyére, aki nem tudott túllépni egy első félidőben bekapott rúgáson. Ramos végig a pályán maradt.

A 34 éves játékos nem játszott rosszul a La Rosaledában, ő volt az egyik, aki veszélyt jelentett a Bilbao kapujára, leginkább a találkozó utolsó szakaszában.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK