Zidane: Nem fogok válaszolni Tebasnak

A Spanyol Szuperkupa elődöntője előtt Zinédine Zidane állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére. A királyi gárda csütörtökön este kilenckor az Athletic Bilbao gárdájával csap össze, a francia szakember pedig jó teljesítményt vár csapatától.

A mérkőzés

„Négy napja készülünk Malagában és jól teljesítünk. Örülünk, hogy játszhatunk. Egy jó csapattal nézünk farkasszemet, így biztosnak kell lennünk abban, hogy megfelelően felkészültünk. Kifejezetten keményen fogunk dolgozni, minden labdáért megküzdünk és jó teljesítményt fogunk nyújtani.”

„Jól játszottunk eddig, és amikor kicsit gyengébben teljesítünk, egyből a kritikák kereszttüzébe kerülünk. Az idény során vannak hullámhegyek és hullámvölgyek is, és holnap megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani. Reméljük, a szezon fokozatosan egyre jobban alakul majd.”

Sergio Ramos

„Jól van. Ugyanúgy készül a meccsre, mint mindenki más. A holnapi mérkőzés miatt vagyunk itt és arra koncentrálunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Nyilvánvalóan Sergio is erre törekszik.”

ZZ

Ødegaard

„Ő is a csapat játékosa, aki biztosan sikeres lesz. Mostanában nem játszott sokat, de keményen kell dolgoznia. Megkapja a lehetőséget és szükségünk is lesz rá, mert sokat ad nekünk. Véleményem szerint ő egy jó játékos. Motivált és elkötelezett, és ez a fontos.”

Jović

„Ő is a csapathoz tartozik. Most sérülés miatt nincs velünk, de ő is a mi játékosunk. Semmit nem mondtak nekem vele kapcsolatban. Meglátjuk, mi történik vele.”

„Ő egy csatár, aki gólokat szerez. Ezt szeretnénk látni Lukától támadóként. 21 évesen került hozzánk, fiatalon. Nem volt túlzottan szerencsés, nehezen alkalmazkodott és sérülések is hátráltatták. Sokat kell tanulnia, de a képességei mindig vele lesznek.”

Tebas megjegyzései (A LaLiga elnöke Zidane szavaira, amelyek az Osasuna elleni mérkőzés után hangzottak el, azt mondta, hogy csak edzői kifogások a rossz teljesítményre. – a szerk. kieg.)

„Nem fogok válaszolni. A legutóbbi alkalommal mondtam, amit mondtam, de azok sem kifogások voltak. Csupán tények. Csak a holnapi találkozóra koncentrálunk, csak ez érdekel minket.”

Fiatal játékosok

„Keményen kell dolgozniuk. Mindenki játszani akar, ha pedig 25 játékos alkotja a keretet, néhányan természetesen kevesebb lehetőséget kapnak. Jól teljesítünk, ők pedig azért edzenek, hogy több lehetőséget kapjanak. Nagyon hosszú idény áll előttünk, mindenki bizonyíthat.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK