2021. January 28., Thursday

Jagoba Arrasate: Kellemetlenné tettük a Real Madridnak a meccset

  • Gy. András
  • Jan. 10, 2021, 12:55 a.m.
Az Osasuna edzője a tegnap esti mérkőzés után.

„Hosszú napon vagyunk túl, nagyon sok dologra kellett figyelnünk, de a legfontosabb az, ami a pályán történt, és szerintem nagyszerű munkát végeztünk. Voltak időszakok, amikor teljesen elnyomtuk a Real Madridot, és úgy érzem, hogy meglehetősen kellemetlenné tettük nekik a meccset. Ez egy pozitív egy pont számunkra. Igen, egy ideje már nem nyertünk, és ezzel lehetne előre menni a tabella végéről, de az ilyen csapatok ellen egyetlen pont begyűjtése is nagyon pozitív dolog.”

„Mindig próbáljuk a dolgok jó oldalát nézni. Egyikünk sem azzal van elfoglalva, hogy nem nyertünk, de tudjuk, hogy ez történt. Ma hiányzott az erő ahhoz, hogy a saját térfelükön nyomás alatt tartsuk őket, Lucas, Darko és Javi nélkül, aki az elmúlt két meccs után teljesen kifulladt. És szoros meccset játszottunk.”

„Szerintem a csapat nagyon, nagyon jó munkát végzett. A végén a meccs nyitott volt, mivel ők is cseréltek, és gólt is szerezhettek volna, de mi is betalálhattunk volna néhány kontrából. Összességében nagyon elégedett vagyok minden játékosom munkájával.”
 


Hozzászólások

Tabella