Jagoba Arrasate: Kellemetlenné tettük a Real Madridnak a meccset

Az Osasuna edzője a tegnap esti mérkőzés után.

„Hosszú napon vagyunk túl, nagyon sok dologra kellett figyelnünk, de a legfontosabb az, ami a pályán történt, és szerintem nagyszerű munkát végeztünk. Voltak időszakok, amikor teljesen elnyomtuk a Real Madridot, és úgy érzem, hogy meglehetősen kellemetlenné tettük nekik a meccset. Ez egy pozitív egy pont számunkra. Igen, egy ideje már nem nyertünk, és ezzel lehetne előre menni a tabella végéről, de az ilyen csapatok ellen egyetlen pont begyűjtése is nagyon pozitív dolog.”

„Mindig próbáljuk a dolgok jó oldalát nézni. Egyikünk sem azzal van elfoglalva, hogy nem nyertünk, de tudjuk, hogy ez történt. Ma hiányzott az erő ahhoz, hogy a saját térfelükön nyomás alatt tartsuk őket, Lucas, Darko és Javi nélkül, aki az elmúlt két meccs után teljesen kifulladt. És szoros meccset játszottunk.”

„Szerintem a csapat nagyon, nagyon jó munkát végzett. A végén a meccs nyitott volt, mivel ők is cseréltek, és gólt is szerezhettek volna, de mi is betalálhattunk volna néhány kontrából. Összességében nagyon elégedett vagyok minden játékosom munkájával.”
 

Forrás: osasuna.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK