2021. June 17., Thursday

Courtois: Nem bábok vagyunk, akiknek mindig játszaniuk kell

  • Gy. András
  • Jan. 10, 2021, 12:32 a.m.
A játékosok az Osasuna elleni döntetlen után.

Kroos:
„Voltak helyzeteink, irányítottuk a meccset, csak egy kis extra hiányzott elől, ami a győzelemhez kellett volna. Tudtuk, hogy védekezésre fognak berendezkedni, de a kvalitásaink alapján több helyzetet kellett volna kidolgoznunk, a pálya állapotának ellenére is. Nem fogjuk kifogásként használni a körülményeket, mindkét csapat ugyanazon a pályán játszott, nem ez volt az ok.”

Kroos

„Gyorsan elveszítettük a labdát elől, nehéz volt a középpályán játszani. Az edző változtatott, megpróbálta megtalálni, ami hiányzik, de végül nem sok minden változott. Nem örülünk, mivel az első helyért akarunk harcolni, ez a döntetlen pedig ezen egyáltalán nem segít.”

Courtois:
„Először is szeretném megköszönni az Osasuna dolgozóinak, hogy ilyen pályát varázsoltak ide. Az viszont sajnálatos, amit a LaLiga velünk tett. Tudjuk, hogy milyenek a körülmények, és természetesen tudtunk játszani, de lefagyott futópályáról kellett felszállnunk, most pedig nem tudunk hazautazni, de még az is lehet, hogy holnap sem. Előfordulhat, hogy közvetlenül Málagába kell utaznunk a következő meccsre. Emberek vagyunk, nem pedig egy show.”

Courtois

„Megtettük, amit kértek, mivel ha nem jöttünk volna ide, három pontot vettek volna el tőlünk. Hóval borított utakon jöttünk ide, gondolnunk kell a biztonságra, családos emberek vagyunk. Nem bábok vagyunk, akiknek mindig játszaniuk kell. Ma komoly erőfeszítéseket tettünk, a játékra koncentráltunk, de át kell gondolnunk ezt az utazást és a hazatéréshez szükséges logisztikát.”

„Nyerni akartunk, mert ha a bajnoki címért akarunk harcolni, akkor ezeken a helyszíneken hozni kell a meccseket. Folytatnunk kell a munkát, még sok pont forog kockán, az idény egész második fele.”


  • Forrás: realmadrid.com, MARCA
  • Szerző(k): Gy. András

Hozzászólások

Tabella