A Real Madrid az Osasuna elleni mérkőzés időpontjának módosítását kéri

Miután több mint három órán át várakozott a Barajas reptéren a Real Madrid csapata, végül elrepülhetett Pamplonába, ahol az Osasunával kell megküzdenie a spanyol bajnokság következő fordulójában.

A Real Madrid végül el tudott utazni Pamplonába pénteken este, a szombati, Osasuna elleni bajnoki mérkőzés előtt, miután egy hóvihar miatt háromórás késéssel tudott elindulni a spanyol fővárosból.

Beszorultunk, mint a hörcsögök
Miután a csapat beszállt a Navarrába induló gépre, Zidane fiai több órán át a Barajas reptéren ragadtak egy óriási hóviharnak köszönhetően, amely egész Spanyolországban fennakadásokat okozott a közlekedésben. „Beszoroltunk ide, mint a hörcsögök” – panaszkodott az egyik utas, miközben a blancók az indulásra vártak.

A csapat repülője végül 22:30 körül tudott felszállni, majd 23:15 előtt már landolt is Pamplonában.

A Real Madrid nem elégedett azzal, ahogy a LaLiga reagált az extrém helyzetre
A Madrid játékosai és stábja nem repes az örömtől az incidens kapcsán, hiszen a meteorológusok már a hét közepén megkérdőjelezték az El Sadarban lejátszandó mérkőzés megrendezését. Navarrát óriási hóvihar (Filomena) fenyegeti, amely országszerte számos mérkőzés lefújását eredményezte.

A klub a LaLigát hibáztatja a káosz miatt, és azt állítja, hogy egy gyors beavatkozással azonnal el kellett volna halasztani a fordulót, ahelyett, hogy a csapatokat utazásra kényszerítették.

A Madrid most azt szeretné, ha a szombati mérkőzést előrébb hoznák 21:00-ról 12:00-ra, tekintettel arra, hogy ekkorra jósolják a legenyhébbnek a pamplonai havazást és hőmérsékletet. Azzal érvelnek a javaslat mellett, hogy ezzel elkerülhető lenne az utolsó pillanatos halasztás, hiszen a késő esti időpontra jósolják a legnagyobb havazást.

„Tiszta őrület”
Azzal kapcsolatban is vannak kétségek, hogy az eseménydús utazás mit eredményez a játékosoknál, figyelembe véve, hogy a késő esti érkezés órákkal a tervezett időpont utánra esett. ”Ez tiszta őrület. Teljesen érthetetlen. Totális káosz” – mondta az AS-nak egy klubhoz közeli forrás.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK