Beharangozó: Osasuna – Real Madrid: 2021 első idegenbeli találkozója

A Real Madrid második meccsére készül 2021-ben, és az első idegenbeli találkozójára Pamplonában az Osasuna vendégeként. A mérkőzést a tervek szerint este 9 órakor kezdik, azonban a királyi gárda kérvényezte a kezdési időpont módosítását, tekintettel a Spanyolországot érő hatalmas hóviharra.

A Celta Vigo elleni, hazai pályán aratott győzelem után, melyen gólt sem kapott a csapat, most az Osasuna vendégeként kellene helytállni és megszerezni a kilencedik győzelmet zsinórban. A királyi gárdára kemény január vár, három különböző versenysorozattal, így a pamplonai látogatás különösen nagy jelentőséggel bír: a három pont megszerzése esetén jó hangulatban érkezhetnének a srácok a szuperkupa küzdelmeire, ahol egyértelmű cél a címvédés. A mai találkozó esélyese a Real Madrid, a blancók utolsó 10 Osasuna elleni bajnokijukon veretlenek tudtak maradni (8 győzelem és 2 döntetlen).

Vini and Benzema

A 22 fős madridi keretből eltiltás miatt hiányzik Carvajal, sérülés miatt Jović és Rodrygo, azonban visszatért Sergio Ramos. Egy nehéz pályán lépünk a gyepre egy kiváló ellenfél ellen, de tudjuk, hogy mi a tét, és készen kell állnunk arra, hogy a legjobbunkat nyújtsuk, jól játszunk és szilárdan védekezzünk – emelte ki Zinédine Zidane a mérkőzés előtt.

Az ellenfél

A navarrai együttes a kiesőzónából várja a mai összecsapást, legutóbbi 10 meccsükből egyet sem tudtak megnyerni, habár utolsó három bajnokijukon is összejött a pontszerzés. A csapat legeredményesebb játékosa a négygólos Roberto Torres.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…