A Real Madrid számára is megkezdődnek a Király-kupa küzdelmei

A Real Madrid a legjobb 32 között lép be a Király-kupa aktuális kiírásának küzdelmeibe, tekintettel arra, hogy a Spanyol Szuperkupa egyik résztvevőjeként megilleti ez a kiváltság.

A Király-kupa aktuális kiírásának első két fordulója hozott néhány érdekes eredményt, most pedig elérkeztünk a harmadik fordulóhoz, vagyis a legjobb 32 küzdelmeihez, ahol már a Spanyol Szuperkupán résztvevő négy együttes, vagyis a Real Madrid, a Barcelona, az Athletic Bilbao és a Real Sociedad is érdekelt.

A legjobb 32 között kialakuló párosításokat január 8-án, pénteken 13:00-kor sorsolják ki, az esemény pedig a MARCA és az RFEF hivatalos csatornáin lesz követhető.

A résztvevő csapatok, vagyis a legjobb 32:
LaLiga Santander: Alaves, Athletic Club, Barcelona, Real Betis, Eibar, Elche, Granada, Levante, Osasuna, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia, Real Valladolid, Villarreal

LaLiga SmartBank: Alcorcon, Almeria, Espanyol, Fuenlabrada, Leganes, Malaga, Rayo Vallecano, Sporting Gijon, Tenerife

Segunda Division B: Cordoba, Cornella, Ibiza, Navalcarnero, Alcoyano, Pena Deportiva

Király-kupa (MARCA.com)
A kép forrása: MARCA.com

A sorsolás formátuma
A szuperkupa döntősei a Segunda B csapatai közül kapnak ellenfelet ebben a fordulóban. A blancók lehetséges ellenfelei tehát a Cordoba, Cornella, Ibiza, Navalcarnero, Alcoyano, Pena Deportiva.

Az elődöntőkig minden párharc egymeccses lesz, ezeket pedig január 16-án, 17-én, 20-án vagy 21-én fogják lejátszani, mindig az alacsonyabb osztályban szereplő csapat otthonában.

A legjobb 16 csapat összecsapásáig, vagyis a január 26, 27 és 28-án megrendezésre kerülő mérkőzésekig nem alkalmazzák a VAR-t az összecsapásokon.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK