Zinédine Zidane karanténba vonult

Zinédine Zidane karanténban van, és várja PCR tesztje eredményét, miután kapcsolatba került valakivel, aki nemrég pozitív koronavírus tesztet produkált.

A Real Madrid edzője, Zinédine Zidane karanténban van, miután közvetlen kapcsolata volt egy olyan személlyel, aki pozitív koronavírus tesztet produkált. A szakember nem látogatta meg a csapat mai edzését, és jelenleg a tesztjének eredményére vár.

Zidane csak azért ment ma reggel Valdebebasba, hogy elvégezzék rajta a PCR tesztet, és egy újabb antitest tesztet. A madridi tréner antitest tesztje negatív lett, de a PCR eredményére még mindig várni kell.

ZZ

Az edző a LaLiga protokollt követi
A LaLiga protokolja szerint Zidane-nak három napig biztosan karanténban kell maradnia, ezt követően újabb PCR teszten esik át, még akkor is, ha a jelenlegi tesztje negatív eredményt hoz.

Ha a második tesztje is negatív lesz a harmadik nap után, visszatérhet a munkájához. Ez az időtáv azonban nőhet, attól függően, hogy milyen érintkezés történt a fertőzöttel és mikor történt az utolsó találkozás.

Zidane kihagyhatja a csapat következő két mérkőzését
Ez azt jelenti, hogy Zidane kihagyhatja a csapat pamplonai útját, amely egyébként jelenleg is veszélyben van hóvihar miatt, de az Athletic Bilbao elleni Szuperkupa-meccstől is távol maradhat, amelyet jövő csütörtökön, január 14-én rendeznek majd Málagában.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK