Ceballos: Az a célom, hogy visszatérjek a Real Madridhoz

A spanyol középpályás az El Largueróban beszélt a terveiről, Zidane-ról, Ramosról, valamint az angol és spanyol bajnokság közti különbségekről.

Dani Ceballos második szezonját tölti kölcsönben az Arsenalnál, és bár nagyon szeret Mikel Artetával együtt dolgozni, nem igazán látja, hogy még egy évet Angliában maradjon.

"Egy harmadik év kölcsönben? Nem, a célom, hogy visszatérjek a Real Madridhoz, és fontos játékosa legyek a világ legjobb klubjának. Hiszem, hogy egy nap visszatérek és viszonozhatom a szurkolóknak azt a sok kedvességet, amit tőlük kaptam. Hosszú távú szerződést írtam alá a Real Madriddal, és még 2,5 év hátravan ebből. Különböző okok miatt nem a legjobb módon hagytam el a klubot, és bár jelenleg az Arsenallal akarok sikereket elérni, de a vágyam, hogy újra magamra húzhassam a Real Madrid mezét."

Kapcsolat Zidane-nal: "Zidane érkezése nagyszerű hír volt a Real Madrid számára. Nincs más, aki nála jobban tudná irányítani a Madridot. Minden edzőnek megvan az ízlése, hogy milyen típusú játékosokat kedvel. Azt mondta nekem, hogy játszanom kell, szükségem van a játékpercekre. Mindig nagyon egyértelműen és egyenesen beszélt velem."

Sergio Ramosról: "Nem olyan rég beszéltem Ramosszal, és ha fogadnom kellene, akkor azt mondanám, hogy hosszabbítani fog a Real Madriddal. Úgy gondolom, hogy itt akarja befejezni a pályafutását."

Arteta és a Premier League: "Arteta egy olyan edző, akivel jól megértjük egymást. Ez pedig azért van, mert ő is ezen a poszton játszott korábban. Mindig azt várja el tőlünk, hogy labdaszerzés után előrefelé játszunk. Az angol bajnokság nem annyira kiforrott taktikailag, mint a La Liga, de sokkal hajtósabb és fizikálisabb. A nyolcas pozíció az egyik, ahol a legjobban érzem magam."

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK