Sergio Ramos a L’Equipe 2020-as álomcsapatában

Sergio Ramos újabb elismerést kapott a 2020-as teljesítménye miatt, de a szurkolók Karim Benzemát is beszavazták a szurkolói álomcsapatba.

A francia L’Equipe 2020-ra is kihirdette álomcsapatát, amelyben Sergio Ramos is helyet kapott. A Real Madrid kapitánya azután került be az év legjobb tizenegyébe, hogy megnyerte a spanyol bajnokságot és a Spanyol Szuperkupát úgy, hogy a csapat vezére volt. Emellett megdöntötte saját rekordját, ami az egy naptári évben szerzett gólokat illeti (11). Ramos az álomcsapat védői közül a legtöbb ponttal került be (408) a végső 11-be.

A francia lap kiemelte, hogy a Real Madrid játékosa a védelemben ugyanolyan fontos, mint amilyen hatékony a támadásokban, különösen ha büntetőkről van szó, és ő lett a legtöbb válogatottsággal rendelkező európai játékos a futballtörténelemben. Az álomcsapat további tagjai: Neuer, Alexander-Arnold, Van Dijk, A. Davies, Kimmich, Thiago Alcántara, Neymar, De Bruyne, Cristiano Ronaldo és Lewandowski.

A L’Equipe kihirdette a szurkolók álomcsapatát is, erre a lap weboldalán lehetett leadni a szavazatokat. Ramos mellett ebbe a csapatba még Karim Benzema is bekerült. A csatár a 2020-as évben 23 góllal a Real Madrid legeredményesebb játékosa volt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK