Pau Torres is érkezhet nyáron

A Real Madridot az elmúlt hetekben komolyan szóba hozták David Alabával, de Pau Torres is felkeltette a klub érdeklődését.

Pau megoldás lehet a jelen és a jövő problémáira is a Real Madrid szempontjából, függetlenül attól, hogy mi történik Sergio Ramos szerződésével. A 23 éves játékos Villarrealban mutatott teljesítménye kiváló, a spanyol válogatottban pedig remek párost alkot Sergio Ramosszal a védelem szívében.

A Villarreal 50 millió eurós kivásárlási árat foglalt Pau Torres szerződésébe, de az ár alkuképes lehet, figyelembe véve a két klub kiváló kapcsolatát, amelyre a legutóbbi példa Takefusa Kubo kölcsönszerződése volt (függetlenül attól, hogy végül a játékpercek tekintetében nem a legelőnyösebb üzlet köttetett a fiatal japán számára).

A Madrid mindenesetre nem az egyetlen érdeklődő. Mikel Arteta Arsenalja és a Manchester United szintén figyeli a játékost, de Pau szívesebben költözne át a spanyol fővárosba, mint Angliába.

Sok a bizonytalanság a Real Madrid védelmét illetően, a klub pedig biztos abban, hogy erősíteni kell ezt a csapatrészt, és nem csak David Alabával.

Ramos, akinek szerződése június 30-án lejár, még nem írta alá új kontraktusát, de a klub még mindig reménykedik, hogy a kapitány végül maradni fog a Real Madridban. Az elmúlt években Éder Militão és Nacho volt a vészmegoldás Ramos és Varane mögött, azonban egyikük sem mutatott olyan teljesítményt, amely elgondolkodtatta volna az edzőt, hogy változtassa meg az erősorrendet. Ami Varane-t illeti, neki folyamatosan vannak kérői Angliából, ám a franciának nem áll szándékában elhagyni Madridot.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK