Eltiltás várhat Carvajalra

A Real Madrid jobb oldali védője, Dani Carvajal kétmeccses eltiltással nézhet szembe a Celta Vigo ellen kapott sárga lapja miatt.

Carvajal az ötödik sárga lapos figyelmeztetését gyűjtötte be, így egy mérkőzéses eltiltást kapott, amelyet az Osasuna elleni bajnokin tölt le. Ám ha a Spanyol Labdarúgó-szövetség úgy ítéli meg, hogy a játékos szándékosan provokálta ki a lapot, úgy plusz egy meccset kell majd kihagynia.

Carvajal azért kapott lapot a Celta Vigo ellen, mert ahelyett, hogy jobb oldalon, a posztjához legközelebbi partvonalon hagyta volna el a pályát, keresztbe sétálta az egész pályát, ami a szabályok szerint már nem megengedett. De Burgos Bengoetxea azonnal felmutatta számára a sárga lapot. A Real Madrid 2-0-ra vezetett, és már csak 7 perc volt hátra az összecsapásból, így valóban furcsa lehetett azt látni, hogy Carvajal ilyen módon próbál időt húzni és vitatkozni a bíróval.

A szövetség a héten hozza meg a döntését Carvajal ügyében, ám addig is biztos, hogy a védő az Osasuna elleni mérkőzést kihagyja. Amennyiben a kétmeccses eltiltás életbe lép, Zidane a Bilbao elleni szuperkupa-meccsen sem számolhat a spanyollal.

Forrás: Managing Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK