Kubo a Getafe együttesében folytathatja

A Real Madrid Villarrealnál kölcsönben szereplő játékosa, Takefusa Kubo közel áll ahhoz, hogy már januárban a Getafe együttesénél folytassa, mivel amióta a sárga tengeralattjáróhoz csatlakozott, alig jut játéklehetőséghez.

A 19 éves Kubo mindössze 2 bajnoki mérkőzésen kezdett a Villarrealban, az AS pedig úgy tudja, hogy a japán válogatott játékos beleegyezett, hogy az idény hátralévő részét a Getafe együttesénél töltse kölcsönben.

Kubo a Villarreal szombati bajnoki mérkőzésre készülő keretéből már kimaradt, a meccset Emery csapata nyerte 2-1-re.

Már csak annyi van hátra az ügyletből, hogy a Madrid megegyezzen a Villarreallal, erre pedig nagyon hamar sor kerülhet, hiszen a lépés minden fél számára megfelelő lenne.

A blancók szeretnének több játékpercet biztosítani Kubónak, és a madridi illetőségű Getafe esetén közelebbről követhetnék nyomon a játékos fejlődését, miközben a játékos távozása a Cerámicából lehetőséget teremtene a Villerrealnak, hogy a keretet egy olyan futballistával erősítsék meg, akire valóban szükségük van.

A Getafe edzője, José Bordalás kifejezetten kérte Kubo megszerzését, a kis madridi alakulat pedig teljes egészében állni fogja a játékos fizetését. Ahhoz nem fog elég korán megérkezni az Alfonso Pérezbe, hogy már a keddi Király-kupa meccsen debütálhasson a Córdoba ellen, de a vasárnapi, Elche elleni idegenbeli bajnokin már bevethető lesz.

A 688 perc alatt, amelyet 19 pályára lépés alkalmával hozott össze, Kubo egyetlen gólt szerzett és három gólpasszt osztott ki.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK