Asensio: Az egész csapat jól teljesített

A Celta Vigo elleni 2-0-ra megnyert mérkőzést követően Lucas és Asensio nyilatkozott a madridiak játékosai közül.

Lucas Vázquez

A mérkőzés

„Az Elche elleni döntetlent követően agresszívan és magasan letámadva akartunk játszani, ami végül a gólhoz is vezetett. Innentől már mindennek nagy jelentősége van. Jó formában vagyunk. A csapat kimagaslóan játszik és győzelmeket aratunk. Ha folytatni tudjuk a győzelmek halmozását, akkor a szezon végén jó esélyeink lehetnek több címre is.”

Lucas

„A liga nagyon erős. Nincsenek egyszerű mérkőzések, mivel minden csapat odateszi magát ellenünk. Az Atlético még mindig lépéselőnyben van, de a legvégsőkig küzdeni fogunk.”

Saját teljesítményről

„Sokat játszhatok, és nagyon hálás vagyok a lehetőségekért, amit az edző ad nekem. Remélem, továbbra is képes leszek a csapatot és a csapattársaimat segíteni. Majd meglátjuk hogy alakul a szerződésem megújítása. Nem csak rajtam múlik.”

Marco Asensio

A meccsről

„Elégedett vagyok a teljesítményünkkel és a megszerzett pontokkal. A csapat elől és hátul is nagyszerűen teljesített. Tudtuk, hogy ez egy nagyon fontos nap lesz számunkra. Személy szerint nagyon boldog vagyok, napról-napra jobban érzem magamat és már a szezonbeli első gólom is megvan.”

Asensio

A letámadásról

„A mérkőzést megelőzően kiemeltük, hogy magasan letámadva képesek lehetünk gondot okozni, és ez így is történt. A Celta jó sorozatban volt. Jók a támadásokban, és a labdabirtoklás sem okoz nekik gondot. A saját feladatunkra kellett koncentrálnunk, mivel tudtuk, hogy ha elvégezzük őket, akkor miénk lesz a 3 pont.”

„A letámadás a vérünkben van és ezt az utat kell követnünk, ha nyerünk, ha veszítünk. Ezért hajtottunk tovább, és próbáltunk még több gólt szerezni, mert így szerezhetjük meg mind a 3 pontot.”

Saját teljesítményéről

„Ez egy hosszú folyamat. Pontosan tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de végül egyre több játékperc és mérkőzés után látszik az eredmény.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK