Zidane: Marcelo velünk van és velünk is lesz

A Celta Vigo elleni bajnoki előtt Zinédine Zidane megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

„Mindenekelőtt mindenkinek szeretnék boldog új évet kívánni, és szeretném támogatásomat küldeni azok számára, akik jelenleg nehéz időket élnek. Remélem, hogy 2021 egy jobb esztendő lesz. Szeretnék továbbá minden jót kívánni Eusebiónak, remélem, hogy fel tud épülni (a Barcelona egykori játékosát kórházba kellett szállítani, ahol életmentő műtétet végeztek rajta egy agyi ér elzáródása miatt – A szerk. kieg.).”

„Nincs különleges formula a Celta legyőzéséhez. Mindent tudunk róluk, tudjuk, hogy nagyszerű teljesítményre lesz szükség. Jól játszanak, az utolsó 7 meccsükből 6-ot megnyertek. Nehéz meccs vár ránk, de mindent meg kell tennünk azért, hogy jól teljesítsünk. Ez egy lehetőség arra, hogy megmutassuk, igenis jó csapat vagyunk. A bajnokságban mindig vannak nehéz mérkőzések, és tisztában vagyunk vele, hogy rendkívül keményen meg kell majd dolgoznunk a három pontért. Ezt láthattuk az Elche ellenében is. Megpróbálunk egy tökéletes meccset játszani.”

„Iago Aspas egy látványosan játszó labdarúgó. Mindig bizonyítja, hogy mennyire jó valójában. Nagyon fontos játékosa a Celtának.”

„A bajnokságban a tabella első helyezettjének mindig előnye van. Mi csak azt tudjuk kontrollálni, amit mi csinálunk. A bajnokság nyitott, ezt pedig jó látni.”

„A Real Madrid edzőjének lenni fárasztó ugyan, mégis szerencsésnek érzem magam, hiszen elmondhatom, hogy én vagyok a klub edzője. Ennek minden egyes pillanatát kiélvezem. Csak az foglalkoztat jelenleg, hogy minden bele tudjunk adni minden egyes mérkőzésen és edzésen. Nem tudom, hogy mi történik majd egy hét múlva, ezért minden pillanatot élveznünk kell.”

„Szeretnénk minél előbb megoldani a lejáró szerződések helyzetét, hiszen ez mindkét fél érdeke. Remélem, hogy gyorsan lezárul ez a történet.”

„Jović a Real Madrid játékosa. Igaz, hogy az elmúlt időben nem játszott túl sokat, de minden játékosomra számítok. Minden megváltozhat egy pillanat alatt, így a legfontosabb, hogy a játékosok készen álljanak. Az idény nagyon hosszú, még nagyon sok mérkőzés vár ránk.”

„Hazard azért van itt, hogy megmutassa, milyen játékos valójában. Ezért dolgozik, mi pedig hiszünk benne. Nehéz pillanatokon van túl, de lépésről lépésre látni fogjuk az igazi Edent.”

„Marcelo itt van, és itt is lesz. Jól teljesít az edzéseken. Megpróbáljuk kizárni azokat a hangokat, amik kívülről érkeznek. Ő is ugyanolyan keményen dolgozik, mint a többiek.”

„Ami Alabát illeti, jelenleg csak a holnapi mérkőzésre koncentrálunk, illetve azokra a játékosokra, akik velünk vannak. Bő keretünk van. Most csak a holnapi meccsre koncentrálunk, nem gondolunk azokra a játékosokra, akik nincsenek velünk.”

„2021-re azt kívánom, hogy a játékosaim ne sérüljenek meg és tudjuk folytatni azt, amit elkezdtünk. Keményen kell dolgoznunk és meg kell próbálnunk címeket nyerni az idény végén. Mindemellett szeretném, ha 2021 egy jobb év lenne azok számára, akik nehéz időket élnek át.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…