Zidane: Nem volt meg az a plusz, ami a győzelemhez kellett volna

Sajnos nem sikerült a csapatnak folytatni a a győzelmi sorozatot, az Elche ellen idegenben 1-1-re végződött a 2020-as év utolsó mérkőzése. A találkozó után Zidane is értékelte a látottakat.

Érzések a mérkőzéssel kapcsolatban
"Nem örülök, hiszen megvoltak a helyzeteink, hogy eldöntsük a mérkőzést. De ezen már nem tudunk változtatni. Miután megszerezték az egyenlítő találatot, teljesen visszahúzódtak, így még nehezebb volt eljutni a kapujukig. Ennek ellenére megvoltak a lehetőségeink a második gólra, de nem jött össze. Ilyen a futball."

Túl magabiztos a csapat
"Nem gondolom, hogy elbíztuk volna magunkat, mert nagyon jól tudtuk, mi a mai meccs tétje. Három fontos pontért jöttünk egy olyan pályára, ahol senkinek sem egyszerű nyerni. Az első félidőben meg kellett volna szereznünk a második gólt, hogy a fordulás után még nyugodtabban játszhassunk. De aztán kiegyenlítettek és teljesen visszahúzódtak. Még így is megszerezhettük volna a győztes találatot, de most ez nem sikerült."

75 percig csere nélkül
"Pontosan tudnod kell, hogy mit szeretnél. Mivel nem játszottunk rosszul, ezért csak a végén változtattunk. Változtattunk, de ez sem volt elég. Most nem volt meg az a plusz, ami a győzelemhez kellett volna. De időnként ez is megtörténik. Nincs más hátra, mint előre. Folytatnunk kell a munkát, hiszen sok mérkőzés van még hátra a szezonból."

Benzema meg nem adott büntetője
"Ha a játékvezető nem fújta be, az azért van, mert nem történt szabálytalanság."

Az Atlético nem hibázott
"Igen, nem hibáztak, de a bajnokság nagyon hosszú. Minden csapat fog még pontokat hullajtani. Nekünk tovább kell folytatnunk, amit elkezdtünk, tovább kell küzdenünk. Mi is fogunk még pontokat veszíteni, pontosan ezért kell még inkább a feladatunkra összpontosítani. Az elmúlt időszakban jó eredményeket értünk el, sajnos ezt ma nem sikerült folytatni."

A bajnokság
"Mindegyik csapat arra fog törekedni, hogy egy ragyogó második félévet produkáljon. De ahogy már mondtam, mindenki fog még pontokat veszíteni. Nagyon nehéz a spanyol bajnokság, de sok van még hátra."

Hazard és Ødegaard
"Semmi baj nincs Ødegaard-ral. Minden meccsen meg kell hoznom bizonyos döntéseket. Ennyi történt. Ma hármat cseréltünk, Martin nem volt közöttük, de ez semmit sem jelent. Hazard visszatért, de még időre van szüksége, hogy újra játékba lendüljön. Ezt pedig nem szabad siettetni, lépésről lépésre haladunk."

 

Forrás: as.com, realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…