Nem lesz igazolás januárban

Zidane nem kért egyetlen játékost sem a keret megerősítésére, így biztosan nem lesz érkező januárban - még kölcsönből sem. Arra is minimális az esély, szinte lehetetlen, hogy bárki távozzon.

A vírushelyzet rosszul érintette gazdaságilag a Real Madridot is, ennek tudható be, hogy a klub jövő nyárig vár az új igazolásokkal. Bíznak benne, hogy addig sikerül a bevételeket a korábbi szintre hozni. Ennek tudható be az is, hogy Zidane és a klub egyetlen játékost sem akar elengedni az idény közepén. Bár Isco jelezte távozási szándékát, és egy kölcsönszerződés keretében már januárban Sevillába tette volna át a székhelyét, de Zidane nemet mondott a transzferre. Így Iscónak jövő nyárig várnia kell, hogy újra Julen Lopeteguivel dolgozhasson együtt. Erről itt írtunk bővebben.

Marcelo és Luka Jović a másik két játékos, akik igencsak kiestek Zidane látóköréből, emiatt a pletykák is megsokasodtak. A hírek szerint a szerb csatár iránt a Wolverhampton és az Eintracht Frankfurt érdeklődik leginkább. Ennek ellenére Madridban úgy gondolják, hogy Zidane a mostanában mellőzött játékosra is számítani fog, főleg, hogy az új évben sűrű lesz a menetrend. A bajnokság és a Bajnokok Ligája mellett elindul a Király-kupa, ahol Jović, Marcelo és Isco is több lehetőséget kaphat majd, hogy újra játékba lendüljön, miközben például Karim Benzema és Ferland Mendy pihenhet.

Kölcsönjátékosok és a levegőben lógó szerződéshosszabbítások

Az utóbbi időben egyre többen foglalkoznak Takefusa Kubo jövőjével. A japán tehetség nem igazán kap lehetőséget a Villarrealban Unai Emerytől, a Real Madrid  pedig elkezdte keresni a megoldást erre a problémára. Az viszont kizárt, hogy Kubo januárban visszatérjen a Real Madridba.

A fenti nehézségeken túl még több játékos szerződéshosszabbítása is hátravan. Többek között Sergio Ramos, Luka Modrić és Lucas Vázquez kontraktusa jár le 2022 nyarán. A bevételkiesés miatt viszont nehéz helyzetbe került a klub, hiszen nem egyszerű új szerződésekről tárgyalni, miközben csökkentették a játékosok fizetését. A legfrissebb hírek szerint azonban Modrić és Ramos hosszabbítása is jó úton halad.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK