Zidane: Mindig ugyanazt kérdezitek, így ugyanaz a válaszom

A Granada elleni 2-0-s győzelmet követően Zinédine Zidane értékelte a látottakat.

„Nagyon nehezen megszerzett győzelem ez, kemény összecsapás volt. Ahogy a mérkőzés előtt is mondtam, erre számítottunk. Magasan gyakoroltak ránk nyomást és nagyon jól is csinálták, így az első félidőben szenvedtünk, de a szünet után sokkal jobb játékot mutattunk. Büszke vagyok a játékosaimra, hiszen nem könnyű zsinórban hat mérkőzésen nyerni. Ami a győzelmet illeti, a második félidőben mutatott játékunk miatt megérdemeltük.”

„Sokat fejlődött a játékunk a szünet után, jobbak voltunk labdaszerzésben, jobban jöttünk ki az egy az egy elleni párharcokból. Tudtuk, hogy miért küzdünk, és végül egy nagyon jó ellenfelet sikerült legyőznünk, akik már több fantasztikus eredményt is elértek. Örülnünk kell, hiszen hat győzelmet nem könnyű egymás után szerezni. Nagyon hálás vagyok a játékosaimnak.”

„Tudjuk, hogy Casemiro jól tud mélységből érkezni, emellett rengeteget ad számunkra védekezésben. Nagyszerűen érkezett a labdára. Nemcsak érkezni tud, hanem a fejjátéka is nagyszerű, ahogy Raphának és Sergiónak is.”

„Folytatjuk a kemény munkát. Nagyon sok mérkőzésünk van, elégedettnek kell lennünk azzal, amit csinálunk. Hat meccset nyertünk zsinórban, de folytatnunk kell a harcot, egy csapatként. Ez minden, amit a játékosaimtól kérek, de most azt szeretném, ha először pihennének, hiszen ezt az időszakot a családdal kell tölteni. AMikor visszatérünk, nagyon keményen fogunk dolgozni.”

„A játékosok tudják, hogy a meccseknek vannak olyan periódusai, amikor a dolgok nem a tervek szerint alakulnak, de kitartunk, és mindig fel kell készülnünk a mérkőzésekre. Eljön az idő, amikor újra vereséget fogunk szenvedni, de a lehető legtöbb meccsen kell győzedelmeskednünk. Egy-egy vereség sajnos elkerülhetetlen. Megpróbáljuk kiélvezni a pillanatot, hisz jelenleg zsinórban hat győzelemnél járunk. Elégedett vagyok a játékosaimmal, és örülök a teljesítményüknek, hiszen időről időre meg kell küzdeniük a kritikákkal is. Most lesz három napjuk a családjaikkal, a legjobbat kívánom nekik.”

„Szoros meccs volt, és ilyenkor pillanatok alatt kell döntéseket hoznunk. Nem akartam kockáztatni Eden játékát. Jól van, de ez minden. Most pihenünk egy kicsit, aztán Hazard is fokozatosan visszatér majd a csapatba.”

„Mindig ugyanazokat a kérdéseket fogom kapni, de mindig ugyanaz lesz a válaszom is. A pillanat dönti el, hogy ki lép pályára. Mindig számítok minden játékosomra. Semmi sem változik. Ti kérdeztek, én válaszolok.”

„A középpályásainkban benne van a gól, de az eredmények a csapat egészének köszönhetők, nem csak a három középpályásunknak. Mind tudjuk, hogy mennyi munkát végeznek. Jó játékosokról van szó, de a csapatmunka már nagyon rég nagy szerepet játszik. Így fogjuk folytatni, hiszen az idény nagyon hosszú. Most pedig boldog karácsonyt és ünnepeket szeretnék kívánni mindenkinek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Joselu és Vini Jr.
Tovább

A Granada elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a szombati bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Courtois, Lunin, KepaVédők: Carvajal, Militão, Nacho, Lucas Vázquez,…