Casemiro: Nem szabad kifogásokat keresni, csak tennünk kell a dolgunkat

Nemcsak Zizou, hanem Casemiro és Courtois is értékelték a Granada elleni történéseket.

Casemiro

„Tudjuk, hogy a Granada nagyszerű futballt játszik, emellett egy olyan edzőjük van, aki fantasztikus munkát végez. Ez a három pont nagyon sokat ér. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, de a pihenés is nagyon fontos. Erősnek kell maradnunk és ugyanezt a nagyszerű formát mutatni a visszatérés után is.”

„Nem feledkezhetünk meg teljesen a futballról a szünet alatt sem. Egy hét múlva újabb fontos mérkőzés vár ránk. Ahogy mondtam már, a világ minden csapatának vannak jobb és rosszabb időszakjai a formát tekintve. Nagyon sok mérkőzést kell játszani, az előszezon pedig nagyon rövid volt. Így a formaingadozás minden csapatnál jelen van, de számunkra most csak az a fontos, hogy folytassuk a jó sorozatot.”

„Nagyon fontos volt a gólom. Az edző azt várja tőlem, hogy egyensúlyt teremtsek a középpályán, emellett szereti, ha érkezem az ellenfél tizenhatosán belülre is, mivel képes vagyok jó befejezésekre. Mind számít ránk, középpályásokra, hogy érkezünk erre a területre is. Tudom, hogy mi a dolgom, ahogy mindenki más is a csapatban. Esetemben ez az egyensúly megteremtése, de vannak pillanatok, amikor érzed… nem is tudom, hogy magyarázzam el, de egyszerűen csak támadtam a labdát. Asensio beadása tökéletes volt.”

„A VAR pontosan azért van, hogy tegye a dolgát. A futball egy kontaktsport, és ha a VAR nem látott semmit, akkor nem is történt semmi. Zidane egyértelműen beszél, sosem megy bele a játékvezetők vagy a másik csapat hibáztatásába. Követendő példa számunkra. Nem szabad kifogásokat keresnünk, csak tennünk kell a dolgunkat.”

Courtois

„Nagyon elégedettek vagyunk. Tudtuk, hogy egy nehéz meccs vár ránk, mivel a Granada egy jó csapat. A második félidőben még keményebben dolgoztunk és sokkal intenzívebben játszottunk, végül pedig sikerült megszerezni a győzelmet. Szereztünk egy szép gólt és csapatként védekeztünk. Öt vagy hat emberrel próbáltunk letámadni a térfelükön, ezzel visszaszorítva őket. Harcolnunk kellett a győzelemért, de ez egy jó eredmény. Így kell folytatnunk.”

„A játékunk jó. Kevés mérkőzésen kapunk gólt, jó erőnléti állapotban vagyunk és sikerül gólokat is szereznünk. Összességében jó formának örvendünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…