Mourinho újabb Madrid-játékost csábítana Londonba

Reguilón és Bale után megvan a portugál újabb madridi kiszemeltje.

A legutóbbi nyáron a Real Madrid két játékosa, Gareth Bale és Sergio Reguilón is Londonba tette át székhelyét, spanyol hírek szerint José Mourinhónak megvan a legújabb kiszemeltje a blancók keretéből.

A Tottenham Hotspur edzője a hírek szerint felvette a kapcsolatot Luka Modrićcsal, annak érdekében, hogy meggyőzze a horvát középpályást a Londonba való visszatérésről.

Az El Chiringuito de Jugones értesülései szerint Mourinho nagyon szeretné megszerezni Modrićot, akinek szerződése 2021-ben jár le a Real Madriddal.

A Tottenham az előző nyári kereterősítés után jó eredményeket ér el a Premier League-ben. Most újabb igazolásra készülnek, ráadásul ismét egy korábbi játékosukat szeretnék visszahívni a csapathoz. Luka Modrić a lejáró szerződése értelmében január 1-től szabadon tárgyalhat más klubokkal.

Zidane szeretné, ha a Real Madrid meghosszabbítaná a horvát játékos kontraktusát, Sergio Ramoséval és Lucas Vázquezével együtt, akik szintén ugyanabban a cipőben járnak, mint a blancók 10-ese.

A Madridnak mostanáig nem sikerült megállapodásra jutnia a fent nevezett játékosokkal, Mourinho pedig szeretné ezt kihasználni, és Londonba csábítaná Modrićot.

A 35 éves játékos 2012-ben igazolt a Tottenham együttesétől a Real Madridhoz, azóta pedig többek között 2 spanyol bajnoki címet, és 4 Bajnokok Ligáját is megnyert.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK