Carvajal: Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a meccset

A Real Madrid két gólszerzője (igen, tudjuk) az Atlético Madrid elleni győzelem után.

Carvajal:
„Jó sorozatban vagyunk, az elmúlt három meccsünkön nem kaptunk gólt. Először a Sevilla ellen idegenben, aztán a Borussia Mönchengladbach ellen a Bajnokok Ligájában, aztán ma, az Atlético ellen, akik eddig veretlenek voltak a LaLigában. Kilenc pontot gyűjtöttünk a lehetséges kilencből, de ez semmit nem jelent, most folytatnunk kell a megkezdett úton. Reméljük, hogy képesek leszünk így folytatni, és továbbra is három pontokat gyűjteni.”

„Ez egy szokatlan idény, előszezon nélkül, sérülésekkel, és ahogy haladunk előre az időben, a játékosok kezdik elérni a legjobb formát. Az edző egyértelmű volt velünk. Azt akarta, hogy nyerjük meg a meccset, mi pedig pontosan erre törekedtünk az első perctől kezdve. Ez volt a győzelem kulcsa. A csapat folyamatosan ment előre, nyomás alatt tartottuk őket már a saját térfelükön is. Emellett remekül járattuk a labdát. De két jó lehetőségük is adódott, amelyet nem tudtak kihasználni.”

Carvajal

„Még mindig nagyon korai szakaszban vagyunk a bajnokságban, de ha ma kikaptunk volna, az Atlético nagyon elhúzott volna tőlünk a tabellán. Nagyon fontos volt, hogy megnyerjük ezt a meccset, és végül sikerült győznünk.”

„Kedden este egy újabb fontos meccs vár ránk, ezúttal az Athletic ellen. A maximumot kell kihoznunk abból a találkozóból is, be kell söpörnünk néhány győzelmet.”

„Ami a gólt illeti, amikor Saúl felszabadított, azt mondtam magamnak: ’Ezt most belövöm’, majd Oblak és a kapufa között bement. Nagyon szerettem volna a nemrég megszületett kisfiamnak ajánlani a gólomat. Még mindig nagyon pici, de már azóta nagyon izgatott voltam miatta, hogy megtudtam, terhes a párom. Az ünneplésről készült fotót meg fogjuk tartani, hogy amikor idősebb lesz, elmondhassam neki, hogy ezt a gólt neki szereztem.”

„Nem akartunk kockáztatni, hogy esetleg ugyanaz történjen, mint a térdsérülésem után, amikor egy újabb izomsérülést szedtem össze. Megbeszéltük, hogy kapok néhány percet, végül akkor jöttem le, amikor már csak 12 perc volt hátra. Nagyon örülök a győzelemnek, a gólomnak, és a ténynek, hogy megvan a három pont.”

>>>Zidane mérkőzés utáni nyilatkozatát ide kattintva elolvashatod<<<

Casemiro:
„Fontos, hogy beszéljünk az elmúlt három meccsről, ne csak a mairól, amely egyébként egy nagyszerű teljesítmény volt egy kiváló csapat ellen. Igazán jól játszottunk a BL-ben. Irányítottuk a meccset, ahogy a Sevilla ellen idegenben is. Egyre jobbak vagyunk, egyre jobban játszunk, egyre egységesebbek vagyunk, és csapatként játszunk.”

„Bettoni mindig kiemeli a rögzített szituációk fontosságát. Elmondta, hogy ezzel tudunk nekik ártani a kapujuk előtt, Toni beadása pedig tökéletes volt. Kroos, mint mindig, megcsillogtatta a kvalitásait, klasszisát, én pedig befejeltem a labdát. De mindenki dicséretet érdemel.”

Casemiro

„A csapatoknak megvannak a jó és rossz időszakai, de ez teljesen normális, mivel rengeteg meccset kell lejátszani. A sajtótájékoztatón már elmondtam, hogy nem vagyunk gépek. Három komoly mérkőzést játszottunk le, mindegyik nagyon fontos volt az önbizalmunk és az érzéseink szempontjából is. Mindenki remekül dolgozott. Jó focit játszottunk, magas intenzitással, és irányítottuk a meccseket.”

„Egyáltalán nem esik nehezemre Lucasról és Kroosról szót ejteni. Hosszú ideje ismerem már őket, és megtiszteltetés számomra, ha róluk beszélhetek. Látható a pályán, hogy hogyan játszanak.”

„Maximális a bizalmunk az edzőnk irányába, mindent beleadunk érte, ezért a címerért és a klubért. Mind együtt vagyunk ebben, összetartó csapat vagyunk.”

„Sok jó játékvezető van a LaLigában, de szerintem Mateu a legjobb közülük.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK