Koke: Nyerni akarunk

Az Atlético Madrid középpályása a madridi derbi előtt.

„Izgalmas mérkőzés lesz. Ez egy olyan nap, amelyet mindig bejelöl az ember a naptárban és nagy lelkesedéssel vár, és amikor mindent jól akar csinálni. Nagyon különleges, mi pedig reméljük, hogy jól alakulnak számunkra a dolgot, és megnyerjük a meccset.”

„Tisztában vagyok vele, hogy a bajnoki cím megszerzése szempontjából fontos ez a találkozó. Tisztelettel, de félelem nélkül megyünk a Di Stéfanóba.”

„A derbik mégiscsak derbik, nem számít, hogy épp milyen pozícióban vannak a csapatok a tabellán. Ezek különleges meccsek. Megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani, ahogy a többi olyan meccsen is, amelyeken jól játszottunk. Ez lesz az első szurkolók nélküli derbi, úgyhogy furcsa élmény lesz, de ehhez is hozzá kell szoknunk.”

„Sok derbin játszottam már (Szám szerint 26-on – a szerk. kieg.), nem emlékszem az elsőre.”

„A BL-döntőbe jutni csodálatos érzés. Nem volt szerencsénk egyik meccsen sem, de nagyon közel voltunk a sikerhez. Természetesen ez nyomot hagy az emberben, de ilyen a futball. Valaki nyer, valaki pedig veszít. Remélem, hogy boldoggá tehetjük a szurkolóinkat, és megnyerjük a Bajnokok Ligáját, én pedig bízom abban, hogy a pályán lehetek majd. Ha nem, akkor ott leszek, hogy bátorítsam a többieket.”

„Sajnálatos, hogy szurkolók nélkül kell játszanunk hazai pályán és idegenben is. Furcsa. Otthon hiányoznak az emberek, és ha idegenbe megyünk, ott is… Persze kivéve a füttyszó.”

„Most nem lesz kint senki, ez nagy kár, de remélhetőleg mielőbb megoldódik ez a helyzet, akár vakcinával, vagy az esetek számának lecsökkenésével. Alkalmazkodnunk kell a helyzethez. Ez egy derbi, amit meg akarunk nyerni, bár az igaz, hogy teljesen más lesz, mint az eddigiek. Játszottam már Valdebebasban, amikor fiatalabb voltam, és nem ment rosszul ott a játék.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…