Zidane Isco helyére szeretné Szoboszlai Dominikot

Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, a Bild értesülései szerint Zinédine Zidane telefonon vette fel a kapcsolatot Szoboszlai Dominikkal, a magyar középpályás átigazolása kapcsán. A spanyol AS napilap már azt is tudni véli, hogy mi fog történni.

A Bild hírét látva úgy tűnik, hogy a Real Madrid tett egy lépést a magyar középpályás leigazolásáért. A német lap tegnap arról számolt be, hogy maga Zinédine Zidane vette fel a kapcsolatot a játékossal az elmúlt napokban. Egy telefonbeszélgetés során a Real Madrid edzője megpróbálta meggyőzni Dominikot arról, hogy a következő átigazolási időszakban írjon alá a spanyol gigászhoz. Szoboszlai egyébként maga is szeretne egy szinttel feljebb lépni a pályafutása következő szakaszának elérése érdekében.

A Bild szerint a magyar középpályás számára vonzó a Real Madridban való játék, ugyanakkor a jövőjét illetően már előrehaladott tárgyalások folynak az RB Leipzig, azaz a Salzburg testvércsapatával. Az elmúlt években a Red Bull nem egy ígéretes játékosának biztosított előrelépési lehetőséget a Bundesligába, elég ha csak Naby Keitára, Marcel Sabitzerre vagy Dayot Upamecanóra gondolunk. A Leipzigbe való igazolást egyébként a Szoboszlaihoz közeli családtagok és barátok is támogatják, hiszen egy olyan klubról van szó, amely megadja a lehetőséget a fiatalok számára, távol a média által generált reflektorfénytől, valamint az ezzel járó óriási nyomástól.

Szoboszlai, aki csapata eddigi 17 mérkőzésén 17 találatnak volt főszereplője, egyelőre nem döntött arról, hogy hol is szeretné folytatni pályafutását. Ugyanakkor, a tény, hogy maga Zinédine Zidane kereste meg, hatalmas meglepetést okozott a magyar középpályásnak. A Real Madrid francia trénere egyébként Isco utódját látja Dominikban. Egy biztos, Szoboszlai jövőjének sorsa a következő hetekben eldőlhet. A Real Madrid mellett a Liverpool és az Arsenal is komolyan érdeklődik a középpályás iránt, akit hazájában sokak Puskás Ferenchez hasonlítanak. Dominik minden bizonnyal tudja, hogy Puskás a Real Madrid legendája, ahogy azzal is tisztában van, hogy maga Zinédine Zidane szeretné őt a csapatában tudni. A döntés az ő kezében van.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK