Vinícius: Egy kemény ellenfél ellen sikerült 3 pontot szereznünk

A Sevilla elleni meccset követően madridi oldalról Vinícius Jr. és Nacho nyilatkozott.

Vinícius Jr.:

„A mai győzelem nagyon fontos volt, hogy kellő önbizalommal várhassuk a szerdai találkozót. Ezt a sikert egy kemény helyszínen, egy jól játszó csapattal szemben sikerült elérnünk. A gól egyértelműen az enyém. Kapura lőttem, és végül bement. Ez egy kulcsfontosságú gól volt egy olyan találkozón, ahol jól teljesítettünk."

„Ma egy csepp kétség sem merülhetett fel bennünk. Mindannyian tudtuk, hogy meg kell majd harcolnunk a győzelemért. Az idei szezon felettébb különösen alakult eddig. Rengeteg mérkőzést kell játszanunk, szinte kétnaponta. Kicsit szenvedősen kezdtünk, de végül jól játszottunk. Tovább kell javulnunk, és a össze kell gyűjtenünk a szükséges pontokat."

„Rengeteget gyakoroljuk ezt az összjátékot Mendyvel és Karimmal, hogy ilyenkor sikerülhessen. Sok támadásunk fut a bal oldalon, és nagyon boldogok vagyunk a győzelem és a jó játékunk miatt. Megpróbálok minden lehetőséget kiélvezni, amit Zidane ad, hiszen így szavaz bizalmat nekem, csakúgy, mint a többieknek. Ennek köszönhetően csordultig voltam ma önbizalommal”.

Vinícius

„Mi mindig nyugodtak és magabiztosak vagyunk. A Real Madrid csapatában lenni nagy nyomással jár, de mi szeretjük ezt a fajta nyomást. A mai teljesítményt kell alapul vennünk. Nincs megállás. Felkészülünk a szerdai mérkőzésre, ahol szintén nagyszerű teljesítényt készülünk nyújtani. Nem szabad kiesnünk a ritmusból, és a maihoz hasonló teljesítményt kell nyújtanunk. Ki kell mennünk a pályára, és a tőlünk telhető legtöbbet kell nyújtanunk, és győznünk kell."

Nacho:

„A mai egy különleges nap volt, mindig nagyon fontos, hogy itt nyerjünk. Nagyon örülünk, hogy 3 ponttal térhetünk vissza, a csapat kemény munkájának köszönhetően, és ez a siker egy nagy löketet adhat a szerdai találkozó előtt. Jól kellett védekeznünk, egymáshoz közel, és összedolgozva. A csapat összességében is jól teljesített az egész meccsen, és sikerült előnyt kovácsolnunk az egyik helyzetünkből."

„Az első félidőben sokkal több helyzetünk volt, de ahogy mész előre, egyre több önbizalmad lesz. Ilyen a foci. Akkor találsz be, amikor a legkevésbé sem várod, de sikerült egy magas szintet hoznunk 90 percen keresztül, így megérdemeltnek tartom a győzelmet. Magabiztosan vágunk bele a szerdai mérkőzésbe, hála a mai győzelem által szerzett extra önbizalomnak."

„Mentálisan és fizikailag is nagyszerűen érzem magam, és minden mérkőzést nagyon várok. A tőlem telhető maximumot nyújtom a csapatért, és már a sokadik mérkőzésemet játszhattam zsinorban."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…