Ramos: Uraim, ez a Real Madrid. Együtt már nehezebb helyzetekből is kilábaltunk

A játékosok ma nemcsak a csapatfotókat készítették el, hanem a reggeli edzés előtt átbeszélték a csapat helyzetét is.

A csapat játékosai "válságértekezletet" hívtak össze a mai edzés előtt Valdebebasban. A téma természetesen az elmúlt időszak eredményei, és a Mönchengladbach elleni döntő fontosságú mérkőzés volt. Ha kedden nem nyer a Real Madrid, akkor nagyon könnyen az Európa-ligában, vagy még ott sem találhatják magukat.

A találkozón természetesen Zidane helyzetéről is szó esett, aki alatt az elmúlt napokban igencsak bizonytalanná vált a kispad. A csapat viszont teljes mellszélességgel a francia edző mögött áll, különösen a rangidős játékosok, mint Sergio Ramos, Luka Modrić és Marcelo. Az AS, csapathoz közeli forrása arról tájékoztatta a spanyol lapot, hogy Sergio Ramos extra erőfeszítést kért a többiektől az év hátralévő mérkőzéseire.

"Egyetlen győzelemre vagyunk a továbbjutástól. A sorsunk csak is tőlünk függ, ezért mindent bele kell adnunk. Uraim, ez a Real Madrid. Együtt már rosszabb helyzetekből is kilábaltunk" – mondta a többieknek a kapitány.

Modrić általában nem beszél túl sokat, de most ő is arra emlékeztette a csapattársait, hogy "mindennél egységesebbnek kell lennünk, hogy megnyerjük a következő mérkőzéseket. Meg tudjuk csinálni!"

Zidane nem vett részt a megbeszélésen

Bár az értekezleten csak a játékosok voltak jelen, természetesen tájékoztatták az ott elhangozttakról a francia mestert is. Elmondták neki, hogy a csapat meghatározó része továbbra is támogatja őt. Az AS megemlíti, hogy nem meglepő, hogy a perifériára szorult játékosok, mint Isco vagy Mariano nem annyira elkötelezettek Zidane irányába. 

A klub elnöke, Florentino Pérez ma szintén Valdebebasban járt, de csak az éves csapatfotózásra érkezett. Miután üdvözölte a játékosokat és az edzőket az irodájába vonult, és nem beszéltek a játékosok találkozásáról. 

Ma reggel 9:10-kor Zidane volt az első, aki megérkezett az edzőközpontba, aztán 10 óra körül jöttek a játékosok, hogy a 11 órakor kezdődő edzés előtt megbeszéljék a helyzetet. A José Luis Sánchez, a La Sexta újságírója írt arról, hogy a játékosok üzenete az volt Pérez felé, hogy képesek továbbjutni a BL-ben, és trófeákért küzdeni minden sorozatban, míg Zidane azt mondta az elnöknek, hogy bízik a csapatában, és biztos benne, hogy jó eredményekkel képesek újra a győzelem útjára lépni.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK