Zidane: Nincs esély arra, hogy lemondjak

A francia mester a Sahtar elleni vereség után.

„Voltak nehéz pillanataink, és ilyenek mindig lesznek is. Az eredmények tekintetében rossz sorozatban vagyunk, ez az igazság, de folytatnunk kell a munkát. Tudtuk, hogy a mai meccs egy kupadöntő lesz, jól felkészültünk rá. Nagyszerű első félidőt játszottunk, de nem sikerült megszereznünk a vezető gólt. Még van hátra egy meccs a csoportban, azt meg kell nyernünk, és csak arra gondolhatunk, hogy továbbjutunk a következő körbe. Mindig voltak nehéz pillanataink, ennél a klubnál ez mindig így lesz.”

„Nincs semmi esély arra, hogy lemondjak. Folytatni fogjuk a munkát. Igazából az első félidőben nagyon jók voltunk. Megérdemeltük a vezetést, ami meg is változtatta volna a dolgokat. A góljuk komoly károkat okozott nekünk, mivel addig jól játszottunk a térfelükön, nyomás alatt tartottuk őket és gyorsan vissza tudtuk szerezni a labdákat. Két vagy három nagy helyzetünk volt, még a kapufát is eltaláltuk, de a labda nem akart bemenni, aztán a dolgok nehézzé váltak számunkra.”

Zidane

„A nehéz pillanatokban kell igazán megmutatni, hogy milyen fából faragtak minket. A mai meccsért nagy kár, nem ezt érdemeltük. A következő mérkőzésünket meg kell nyernünk, ez lesz az utolsó csoportmeccs. Ma nem ennek kellett volna történnie, de hiszünk magunkban, keményen harcolunk, efelől semmi kétségem nincs.”

„Erősnek érzem magam, mindent bele fogok adni, ahogy eddig is. Ugyanez igaz a játékosokra, ma is ezt tették. Nem gondolom, hogy a hétvégi bajnokin győzelmet érdemeltünk volna, mivel rosszul játszottunk, de ma igen. Felemelt fejjel kell hazatérnünk, és most a következő meccsünkre kell koncentrálnunk. Ha rossz sorozatban vagy, akkor nem tehetsz mást, mint kisegíted a társadat, és a következő meccsre koncentrálsz. Ez most a legfontosabb.”

„Megoldások? Ahogy mondtátok ti is, rengeteg dolog játszott közre abban, ami történt. Ma magasan letámadtunk, sok labdát szereztünk, voltak helyzeteink, és nem gondolom, hogy ez arról szólna, hogy hogyan játszunk, vagy mit mutatnak a játékosok a pályán, mivel jó munkát végeztek. A mi problémánk az, hogy nem tudtuk megszerezni az első gólt, ami megkönnyítette volna a dolgunkat. Át fogjuk vészelni ezt az időszakot is. Egyértelmű, hogy ezek most nagyon rossz eredmények, de keményen fogunk dolgozni tovább, és hiszünk abban, amit teszünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK