Modrić: A szavak önmagukban semmit nem érnek

A Sahtar elleni vereség után Kroos és Modrić nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Kroos:
„Nagyon jól játszottunk az első félidőben, irányítottuk a meccset, kapura sem lőttek, mi pedig számos helyzetet dolgoztunk ki. Összességében egyáltalán nem kezdtünk rosszul, de kellett volna egy gól. Azokon a meccseken, ahol mi találunk be először, magabiztosabbak vagyunk, és más stílusban tudunk játszani.”

Kroos

„Szenvedünk, ha az ellenfél talál be először. Keményen harcolunk, csinálunk jó dolgokat a pályán, majd mégis betalálnak. Egy kicsit több szerencsére lenne szükségünk elől. Nem lőttünk gólt, ők pedig az első kapura lövésükből betaláltak. Ha megnézzük az első góljukat, akkor az nem egy nagyszerű akcióból született, hanem szerencsétlenül pattant a labda. Az első félidőben sok labdát szereztünk, magasan letámadtunk és birtokoltuk a labdát. Ez nem erőnlét kérdése. Minden játékosnak magának kell tudnia, hogy hogyan érzi magát. Én a magam részéről jól vagyok, de ha elveszítesz meccseket, akkor minden reménytelennek tűnik.” 

„Ha meccseket nyersz, az növeli az önbizalmadat, ha veszítesz, az nem. Keményen kell dolgoznunk tovább, és együtt kell visszatalálnunk a győztes útra. Ami a csapatot illeti, meg kell próbálnunk kimenni a pályára és megnyerni az utolsó meccset.”

Modric:
„Nehéz megmagyarázni a történteket, főleg az első félidei teljesítményünk után, ahol nagyon jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, de végül nem sikerült betalálnunk. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de ez van. Még mindig van egy meccs, mindent bele fogunk adni a győzelem érdekében.”

Modric

„Pozitívnak kell maradnunk. Még van egy meccsünk a csoportban, a végsőkig harcolni fogunk. Otthon játszunk majd, a Madrid pedig mindig hozta az eredményeket győzelmi kényszer alatt. Persze nem elég csak mondani ezt. Ki kell mennünk a pályára, és meg kell mutatnunk ezt a pályán is, mivel a szavak önmagukban nem érnek semmit.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK