Casemiro: Az utolsó pillanatig próbálkoztunk

A Real Madrid játékosai közül a gólszerző Casemiro értékelte a Di Stéfanóban látottakat.

„Keményen harcoltunk és mindent beleadtunk a pályán, de jobban kezdték a meccs első 15 percét. Volt több lehetőségünk is, de minőségi játékosaik vannak, akik ma jól játszottak. Letámadtak minket, és szereztek két gólt."

„Ennél a klubnál köteles vagy minden mecset megnyerni, de még fontosabb, hogy mindig a lehető legtöbbet add ki magadból, mint ahogy ma is tettük. A fociban az a csapat nyer, amelyik a több gólt szerzi, de ehhez szükséged van a megfelelő hozzáállásra, akaratra és a hitre a legvégsőkig. Ez három nagyon fontos pont volt, mint a LaLigában az összes.”

Casemiro

Kérdéses szituációk

„Nem célszerű a mérkőzés után ezzel foglalkozni, mivel tudjuk, hogy azért van ott a VAR, hogy segítsen minket. Sok jó játékvezető van a bajnokságban, és azért vannak, hogy tegyék a dolgukat, mint ahogy a VAR is. Ez mind a játék segítéséért van."

Bajnoki küzdelem

„Ez egy különös idény, mindenki pontokat hullajt. Ezt minél hamarabb el kell fogadnunk, és arra kell törekednünk, hogy jobbak legyünk. Ez a világ legkeményebb bajnoksága, ezért tovább kell dolgoznunk, jó a hangulat és megfelelő a mentalitás a csapaton belül. A végsőkig hajtottunk, amit ez a címer meg is követel tőlünk. Még sok párharcot kell megvívnünk, ezért tovább kell harcolnunk és dolgoznunk. Még hosszú út áll előttünk, mi vagyunk a címvédők és minden héten a három pont megszerzése a cél. Ma sajnos ez nem sikerült, de tovább kell lépnünk."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…