Lopetegui kiutat ajánl Iscónak

A spanyol középpályás számára a Sevilla lehet a megoldás?

Isco a napokban kifejezte szándékát, miszerint távozna a Real Madridból, ám eddig nem sok érdeklődő jelentkezett a spanyol válogatott játékostért. Édesapja és egyben ügynöke egy interjúban elmondta, hogy ha nem sikerül megfelelő alternatívát találni Iscónak, úgy a játékos szívesen maradna Madridban is, Zinédine Zidane irányítása alatt. A francia mester a maga részéről szívesen dolgozik Iscóval, ám a játékos láthatóan hátrébb szorult a választási sorrendben, miután Martin Ødegaard visszatért, Fede Valverde pedig szárnyal. 

Isco ebben az idényben mindössze 285 percet töltött a pályán, amivel a 17. a csapaton belüli sorrendben. Mindössze három alkalommal kezdett a bajnokságban, és egyszer a BL-ben, még úgy is, hogy a klub komoly sérüléshullámmal küzd. A 28 éves játékost szóba hozták az Evertonnal és az Arsenallal, de semmilyen konkrét előrelépés nem történt ezekben az ügyekben. A Sevilla mindenesetre abban reménykedik, hogy Iscót a LaLigában tudják tartani.

Lopetegui szívesen dolgozna újra Iscóval
Spanyol hírek szerint a Sevilla kapcsolatban áll idősebb Francisco Alacrónnal, Isco édesapjával, és azt próbálják kideríteni, hogy a játékos szeretne-e újra együtt dolgozni Julen Lopeteguivel, ezúttal a Sánchez Pizjuánban. A játékos és az edző egy hullámhosszon voltak, amikor együtt dolgoztak az U21-es válogatottnál, a spanyol válogatottnál és a Real Madridnál. Isco üdvözölte Lopetegui kinevezését a madridi csapat irányítására, és egy esetleges klubváltás minden fél számára megfelelő lenne. A játékos Sevillában megkapná azokat a játékperceket, amelyeket Madridban nem, így pedig nagyobb eséllyel biztosíthatná a helyét a spanyol válogatott Eb-keretébe.

Mindenesetre egy kérdéses pont azért biztosan van: Isco fizetése. A játékos a hírek szerint nem igazán szeretne engedni a jelenlegi fizetéséből, miközben a Sevilla számára ez az összeg megfizethetetlen.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK