Hazard: Három nagyon fontos pontot szereztünk

A játékosok nyilatkozatai az Inter Milan legyőzése után.

Hazard:
„Nagyszerű csapatteljesítmény volt. Három nagyon fontos pontot szereztünk, még két meccs vár ránk a csoportban. Fontos a gólszerzés, de a legfontosabb a győzelem. Csak arra gondolok, hogy nyerjük a meccseinket.”

„Az, hogy újra pályán vagy, már önmagában is önbizalommal tölthet el, de ma minden nagyon jól ment. Minél több meccsen és minél több percet játszom, annál magabiztosabb leszek.”

Hazard

Ødegaard:
„Ez egy nagyon fontos győzelem volt számunkra. Jól teljesítettünk, tartottuk a labdát, jó meccset játszottunk. Megérdemelten nyertünk. Segítek a csapatnak a helyzetkidolgozásban, a szélek megjátszásában, és az összjátékban.”

„Mindig megpróbáljuk irányítani a meccseinket és elérni a győzelmet. Remekül játszottunk ma, így kell folytatnunk.”

Varane:
„Ez egy igazán jó teljesítmény volt az egész csapattól. Jól védekeztünk, fantasztikus hozzáállásról tettünk tanúbizonyságot, a kulcs a csapatmunka volt. Briliáns volt, ahogy a meccset kezeltük, végig nálunk volt az irányítás. Ez egy kulcsfontosságú meccs volt, nagyszerű munkát végeztünk.”

„Tudtuk, hogy egységesnek kell lennünk és egymásért kell küzdenünk. Keményen harcoltunk, maximálisan a meccsre koncentráltunk, ha pedig ezt tesszük, nagyszerű csapat vagyunk. El kell hinnünk, hogy ha keményen küzdünk együtt, akkor erősebbek vagyunk.”

„Szükségünk van arra, hogy mindenki legyen elkötelezett és koncentráljon maximálisan a feladatára. Ma megvolt az összetartás, és ha ezt fenntartjuk, jó idényünk lesz.”

Varane

„Nagyszerű csapatteljesítmény volt a mai. Nem hagytunk nekik területet, egységesek voltunk. Továbbra is így fogunk dolgozni, mivel nagyon szoros a naptárunk, és mindenkire szükségünk lesz. Javulrunk, de meccsről meccsre egyre jobbnak kell lennünk.”

„Szeretnék megemlékezni Diego Maradonáról, ma egy nagyszerű futballista hagyott itt minket.”

Rodrygo:
„Különleges a kapcsolatom ezzel a sorozattal. Mindig arról álmodtam, hogy játszani fogok benne, és amikor ez sikerült, mindig jól ment, gólt lőttem vagy gólpasszt adtam. Reméljük, hogy ez még sokáig folytatódik. A legfontosabb az, hogy ne kapjunk gólt. A labda végig nálunk volt, jól is védekeztünk. Két gólt szereztünk, nagyon örülök a győzelemnek. Keményen kell dolgoznunk tovább, és meg kell próbálnunk minden meccset megnyerni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK