Handanović: A pálya nem hazudik

Az Inter játékosai a Real Madrid elleni mérkőzés után.

Handanović:
„Tudtuk, hogy ez a legnehezebb csoport, de azt is tudtuk, hogy képesek vagyunk jól teljesíteni benne. Most szembe kell néznünk a tényekkel, a pálya nem hazudik. A pályán történtek döntik el, hogy ki jut tovább és ki nem.”

„A Real Madrid tudja, hogy hogyan tartsa meg a labdát. Tíz emberre fogyatkoztunk, így még nehezebb lett a dolgunk. Mindent beleadtunk, de a Real Madrid megszerezte a győzelmet a hibáinknak köszönhetően.”

„A dolgok számunkra most nagyon nehezen állnak a csoportban. Még mindig van egy kis remény, de a helyzetünk nem a legjobb.”

De Vrij:
„Amikor a Real Madrid első alkalommal eljutott a tizenhatosunkon belülre, azonnal tizenegyest harcolt ki, és megszerezte a vezetést. Már a meccs elejétől bajban voltunk. Amikor tíz emberre fogyatkoztunk, még nehezebb lett a helyzetünk.”

„A második félidőben jól kezdtünk, megvolt a lendület, de ez nem bizonyult elegendőnek. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt, és a helyzetünk miatt is a csoportban. Két meccsünk van még hátra, megpróbáljuk megnyerni őket. Ezután már nem rajtunk múlik. Mi csak arra gondolhatunk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk.”

Forrás: inter.it
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK