Zidane: Ennél sokkal többet érdemeltünk

A spanyol bajnokság 10. fordulójában a Real Madrid mindössze egy pontot tudott elhozni a Villareal otthonából. A találkozó után Zinédine Zidane állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

A mérkőzésről: „Kevésnek tűnik ez az egy pont. Sokkal többet érdemeltünk a mai teljesítményünk után, különösen az első félidő alapján. Dühös vagyok, mert a játékosok keményen megdolgoztak a sikerért. Csak méltatni lehet a srácokat, jól teljesítettek, uralmunk alatt tartottuk a mérkőzést, és egyetlen megmozdulásból egyenlítettek. Ez megtörténhet a futballban. Megvolt a lehetőségünk a három pont megszerzésére, de nem sikerült, ez pedig szégyenletes."

Két pontot veszítettek vagy egy pontot nyertek? "Két pontot veszítettünk, ez egyértelmű."

Mariano lecserélése: „Hosszú ideje nem játszott, és elfáradt a végére.”

A saját helyzete: „Ugyanolyan lelkes vagyok, mint mindig, és ez nem fog változni az utolsó napig sem. Ti folytatjátok a ti munkátokat, én is ezt fogom tenni a sajátommal.”

Hazard: „Itt van, ma játszott, és valóban, ő sem lépett pályára már hosszú ideje, ezért be kell osztani a játékperceket, de játszik és jól érzi magát.”

Isco tényleg kérte, hogy engedjék el? „Természetesen nem. Ő a Real Madrid játékosa, itt marad és kész. Nem fogunk ilyesmiről beszélni, ami az öltözőben történik, az ott is marad.”

Ødegaard elfáradt? "Persze. Nagyon fáradt volt. De a játékosok csodásak voltak, és megvoltak a lehetőségeink a három pont megszerzésére. Sajnálatos, hogy nem sikerült."

Forrás: realmadrid.com, AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK