Unai Emery: Győzelmet érdemeltünk

A Villarreal mestere a Real Madrid elleni döntetlen után.

„Végig úgy készültünk a mérkőzésre, hogy a legerősebb csapatukkal számoltunk. A Real Madrid hiába változtat, azok, akik játszottak, Bajnokok Ligáját szoktak nyerni.”

„A felkészülésünk pontosan olyan volt, mintha mindenki egészséges lenne, nem gondolom, hogy más lett volna az eredmény abban az esetben sem.”

„A góljuk egy kicsit meglepett minket, és a partjelzőt is. 20 percig nem találtuk a helyünket, mivel a gól nagyon megzavarta a terveinket. De egyre jobbak lettünk az idő előrehaladtával, és folyamatosan közelebb kerültünk a tizenhatosukhoz.”

„Átvészeltük az első időszakot, átlendültünk rajta, volt néhány lövésünk, néhány akciónk. A második játékrészben aztán négy tiszta helyzetünk volt, nekik pedig Carvajal jóvoltából mindössze egy.”

„Elégedett lehet az ember, ha a bajnokkal döntetlent játszik, de ha megnézzük, hogy mi történt a 90 percben, akkor úgy érzem, hogy nyerhettünk volna. Ez persze nem térít el minket a céljainktól. Az elégedettségem nem lehet teljes, mivel győzelmet érdemeltünk.”
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK