Nacho: Az első félidőben igazán egységesek voltunk

A Real Madrid 1-1-s döntetlent játszott a Villareal otthonában a spanyol bajnokság 10. játéknapján. A találkozó után a királyi gárda hátvédje, Nacho Fernández állt az újságírók rendelkezésére.

A mérkőzés

„Nyerni akartunk, a három pontért jöttünk. Az első félidőben igazán egységesek voltunk, és a Villareal nem is tudott komoly helyzeteket kialakítani. A második játékrészben kicsit kinyíltunk és elveszítettük ezt a szilárdságot, így sikerült kiegyenlíteniük. A csapat jól teljesített. A hajrában az edző változtatásokat eszközölt, ez segített a további helyzetek kialakításában, de az első félidőben jobban éreztük magunkat, mint a szünet után, mert egységesebbek voltunk, különösen hátul.”

Nacho

Sérülések a csapatban

„Sok komoly sérültünk van, de ez nem lehet kifogás. Nagyszerű keretünk van, amellyel minden meccset gond nélkül lejátszhatunk. A csapat jól teljesített, közel jártunk a győzelemhez, így csalódottak vagyunk, de semmit sem róhatunk fel a játékosoknak.”

Büntetők

„Ebben a tekintetben nincs szerencsénk mostanság. Legutóbb Valenciában megszenvedtünk a büntetőkkel, és most is így jártunk. Fontos pontokba kerültek, de dolgozni fogunk azon, hogy a jövőben ne forduljon elő ilyesmi.”

Bajnokság

„Ez egy nehéz idény, egyik csapat sem tud folyamatosan jól teljesíteni. Megpróbálunk a lehető legjobban teljesíteni a meccseken és annyi pontot gyűjteni, amennyit csak lehetséges. Ez egy szokatlan szezon, szinte szünet nélkül folytatjuk az előző kiírást, alig van megállás, és az a csapat nyeri a bajnokságot, amelyik a legjobban tudja kezelni a kialakult helyzetet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK