Beharangozó: Villarreal – Real Madrid: Előre a három pontért!

A válogatott szünet után a rendkívül jó formában lévő Villarreal látja vendégül a Real Madrid együttesét.

A Real Madrid visszatér a bajnoki menetelésbe a novemberi válogatott-szünet után. A blancók a bajnokság 10. fordulójában a remek formában lévő Villarreal ellen lépnek pályára szombaton délután 16:15-kor.

Ebben a naptári évben még 11 mérkőzés vár a Real Madridra. Mindjárt az első egy nehéz összecsapásnak ígérkezik. Egyébként ez lesz a második alkalom, hogy a csapat ebben az idényben a Cerámicába látogat, hiszen korábban a Levante elleni bajnoki mérkőzést is itt rendezték meg október 4-én a Ciudad de Valencia felújítási munkálatai miatt. A madridisták akkor Vini Jr. és Benzema góljaival 0-2 arányban győzedelmeskedtek.

Real Madrid

„Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk”mondta Zidane a találkozó előtt. Az edző 20 fős keretéből számos játékos kimaradt, de ott lesz a csapatban például az a Mendy, aki az előző idényben a Villarreal ellen debütált.

A Villarreal jelenleg a LaLiga egyik legjobb formában lévő csapata. A második helyről várják az összecsapást, hazai pályán pedig csak egyetlen alkalommal veszítettek pontot, amikor az Huesca ellen döntetlent játszottak az idény első meccsén. Unai Emery, a csapat edzője a remek forma ellenére is óvatosságra intett a meccs előtti sajtótájékoztatóján. Zidane csapatának nagyon figyelnie kell Alcácerre és Gerard Morenóra, akik a sárga tengeralattjáró idénybeli 13 góljából összesen 9-et vállaltak.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…