2021. June 24., Thursday

Beharangozó: Villarreal – Real Madrid: Előre a három pontért!

  • Gy. András
  • Nov. 21, 2020, 10:26 a.m.
A válogatott szünet után a rendkívül jó formában lévő Villarreal látja vendégül a Real Madrid együttesét.

A Real Madrid visszatér a bajnoki menetelésbe a novemberi válogatott-szünet után. A blancók a bajnokság 10. fordulójában a remek formában lévő Villarreal ellen lépnek pályára szombaton délután 16:15-kor.

Ebben a naptári évben még 11 mérkőzés vár a Real Madridra. Mindjárt az első egy nehéz összecsapásnak ígérkezik. Egyébként ez lesz a második alkalom, hogy a csapat ebben az idényben a Cerámicába látogat, hiszen korábban a Levante elleni bajnoki mérkőzést is itt rendezték meg október 4-én a Ciudad de Valencia felújítási munkálatai miatt. A madridisták akkor Vini Jr. és Benzema góljaival 0-2 arányban győzedelmeskedtek.

Real Madrid

„Egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk”mondta Zidane a találkozó előtt. Az edző 20 fős keretéből számos játékos kimaradt, de ott lesz a csapatban például az a Mendy, aki az előző idényben a Villarreal ellen debütált.

A Villarreal jelenleg a LaLiga egyik legjobb formában lévő csapata. A második helyről várják az összecsapást, hazai pályán pedig csak egyetlen alkalommal veszítettek pontot, amikor az Huesca ellen döntetlent játszottak az idény első meccsén. Unai Emery, a csapat edzője a remek forma ellenére is óvatosságra intett a meccs előtti sajtótájékoztatóján. Zidane csapatának nagyon figyelnie kell Alcácerre és Gerard Morenóra, akik a sárga tengeralattjáró idénybeli 13 góljából összesen 9-et vállaltak.


Hozzászólások

Tabella