Kérdéses Ødegaard visszatérése

A norvég játékos ugyan felépült a sérüléséből, de lehetséges, hogy karanténban kell tölteni a következő 10 napot.

Martin Ødegaard visszatért Spanyolországba, miután szombaton elhalasztották hazája, Románia elleni Nemzetek Ligája találkozóját. Azért kellett elhalasztani a mérkőzést, mert a norvág csapat hátvédjének, Omar Elabdellaouinak pozitív lett a koronavírus-tesztje. Bár a csapatból mindenki másnak negatív lett a tesztje, a norvég egészségügyi hatóságok mégis 10 napos karantént javasolnak a játékosoknak.

Egyébként Ødegaard tesztje kimutatta azoknak az antitesteknek a jelenlétét a játékos szervezetében, melyek felveszik a harcot a vírussal. Ebből arra lehet következtetni, hogy Ødegaard már elkapta egyszer a vírust és le is győzte azt a szervezete. Ha ez így van, akkor megúszhatja az újabb karantént.

Még nem tudni, hogy a Real Madrid a spanyol vagy a norvég egészségügyi szabályoknak megfelelően fog-e eljárni. Ha Ødegaard karanténban marad, akkor biztosan kihagyja a hétvégi, Villarreal elleni bajnokit. Ez még több fejfájást okozhat Zidane-nak, hiszen Fede Valverde is kidőlt sérülés miatt több hétre.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK