2020. December 4., Friday

Militão: Össze kell tartanunk, ha le akarjuk győzni a világjárványt

  • Gy. András
  • Nov. 15, 2020, 10:01 a.m.
A brazil védő a MARCA újságírójával beszélgetett a világjárványról.

„Ez a helyzet természetesen nekünk sem jó. Ahhoz szoktunk hozzá, hogy a szurkolók által közvetített energia mellett játszunk.”

„Ahhoz, hogy le tudjuk győzni ezt a világjárványt, össze kell tartanunk, nagyon figyelnünk kell, és a lehető leghamarabb véget kell vetnünk neki. Így térhetünk vissza a normális életünkhöz. Így tudunk újra dolgozni és a gyerekeinkkel együtt kimenni.”

Militao

„Ez a helyzet nem könnyű. Mindenkinek nehéz. Rengeteg családnak nincs mit ennie, nincs munkájuk, pedig dolgozniuk kellene. Szerintem az embereknek segíteniük kell egymást, azokat a családokat, akiknek szükségük van erre.”

„Amikor megérkeztem ide, nekem a barátaim segítettek abban, hogy megszokjam az új országot. Minden teljesen más. A kultúra, a meccsek, a versenysorozatok… Szerintem ahhoz, hogy újra jó legyen minden, nagyon oda kell figyelnünk.”

„Most mindenki sokkal segítőkészebb, az emberek segítenek egymásnak. Jól haladunk, együtt erősebben fogunk kijönni ebből. Nem vagyunk önzők, segítjük a rászoruló családokat, és erősebbek leszünk.”


Hozzászólások

Tabella