Zidane: Erre se magyarázat, se kifogás nincsen

A Real Madrid tegnap 4-1-es vereséget szenvedett a Valencia otthonában egy igazán szürreális meccsen. Következzen Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata.

A mérkőzés
"Az első félórában jól játszottunk, de a bekapott gól után összeestünk, és az addig felépített dinamika megváltozott. Az ott egy fordulópont volt, utána pedig az egyik rossz dolog következett a másikból: három büntető, egy öngól… Egy kicsit nehéz most megmagyarázni a mai teljesítményünket. Jól kezdtünk, de az egyenlítő gól után minden megváltozott."

"Nem fogok a bírókról beszélni, ők is csak a munkájukat végzik. Ahogy én is felrakok tizenegy játékost a pályára, amiről mindenkinek meg lehet a véleménye. De ők mindannyian a Real Madrid játékosai, akiknek teljesíteniük kell. Mindannyiunknak teljesítenünk kell, de a mai egy nehéz mérkőzés volt. Nincs erre se magyarázat, se kifogás. Megváltozott a játékunk. Erősen kezdtünk, de aztán csak mentünk az eredmény után. Ma mindhárom büntetőt ellenünk ítélték meg, és ez egy gyenge teljesítmény volt, egy elképesztően rossz nap."

Egyensúly
"Tudjuk, hogy erősnek kell lennünk a védekezésben. Ez a lényeg. Ha jól megy a védekezés, és megvan az egyensúly, akkor nincs miért aggódni, mert a támadóharmadban megvannak a játékosaink, akik képesek megteremteni a különbséget. A mai egy szenvedős meccs volt, főként az egyenlítő találatuk után. Az egész meccs hirtelen megváltozott."

>>>Courtois és Lucas nyilatkozatát ide kattintva olvashatod el<<<

Taktika
"Nem hiszem, hogy a Valencia taktikalilag győzött volna le minket. Megfelelően felkészültünk a találkozóra. Jól kezdtük a meccset, bár igaz, hogy minden megváltozott az első góljuk után. Nagyon nehéz megéreni, hogy miért. Én vagyok az egyetlen, akit felelősségre lehet vonni mindenért, nekem kell megtalálni a megoldást a mérkőzés közben is, de az egyenlítő gól környékén mégsem változtattunk."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…