Marcello Lippi: Zidane és Conte is a játékos énjére emlékeztet

Az edzőlegenda is megszólalt a ma esti meccsel kapcsolatban.

„Edzőként Conte és Zidane is emlékeztet futballista énjére. Zizounak volt egy nagyszerű képessége: úgy tudott kommunikálni, hogy nem beszélt sokat. Egy gesztus is elegendő volt. Számomra úgy tűnik, hogy a kispadon is ilyen. Antonio nagylelkű volt, és mindent beleadott minden szituációban. Még edzéseken is. Ha valaki megpróbált lazítani, ő kiabált rá először: ’Hé, mindannyian futunk!’.”

„Nem gondoltam, hogy Zizou-ból edző lesz. Valamelyik nyáron találkoztunk Ibizán, együtt ebédeltünk, aztán megkérdeztem tőle, hogy mit fog csinálni a jövőben. Azt mondta, hogy még nem döntötte el, sok dolog van a fejében ezzel kapcsolatban. Aztán egy napon azt mondta, hogy megpróbálkozik az edzői pályával. Elment a Real Madrid edzéseire, Ancelotti segítője lett, a Castilla kispadjára is leült.”

„Ez egy különleges pillanat lesz. Sem az Inter, sem pedig a Real nincs a legjobb formában. Zizou felállt a LaLigában az El Clásico megnyerésével, Antonio jól teljesít, neki inkább az eredményekkel van gondja. Nyáron a Lukaku – Lautaro páros remek dolgokat csinált, de Lukaku nélkül az argentin szenved. Nem értem, hogy a Real Madriddal mi történt a Sahtar ellen, talán Ramos hiánya, vagy a túl nagy felfordulás? Megvan a kockázata, hogy ez a meccs a továbbjutásról dönthet. Remélem, hogy Zidane nem lesz mérges rám, de abban bízom, hogy az olasz csapat nyer.”

Forrás: Infinite Madrid
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK