Valverde: Ez a győzelem nagy segítség számunkra

A Real Madrid 4-1-es győzelmet aratott az Huesca csapata felett a spanyol pontvadászat 8. fordulójában. A lefújás után a találkozó két főszereplője, Fede Valverde és Eden Hazard nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Fede Valverde

A mérkőzés

„Boldog vagyok. Számunkra a győzelem a fontos, és ma hazai pályán arattunk sikert. Az eredmények néha akkor sem jönnek, ha mindent beleadsz, de mi megmutattuk, hogy keményen dolgozunk és éhezünk a további sikerekre. Sokat fejlődtünk, koncentráltak voltunk és nagy nyomást gyakoroltunk rájuk.”

Varane

„Ha győzöl, mindig pozitívabban gondolkodsz. Élvezhetjük a mai sikert, de már a következő találkozónkra gondolunk. Ha a Real Madridban játszol, mindig győznöd kell. Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy mi szeretnénk, de itt jön képbe a csapat erőssége, tovább folytatjuk a kemény munkát és a fejlődést. Ez a győzelem nagy segítség számunkra.”

Jó formában

„A legfontosabb a győzelem, nem a gólszerzés. Tovább kell fejlődnöm, és bizonyítanom kell, hogy helyem van a csapatban, hogy képes vagyok nagy dolgokat elérni ezzel a gárdával és hálás vagyok minden lehetőségért.”

Eden Hazard

A mérkőzés

„Nagyszerű találat volt, megkaptam Valverdétől a labdát és tüzeltem. Örülök a csapat sikerének és a sajátomnak is. Amikor betalálsz, plusz önbizalmat szerzel. Fáradt vagyok, de újabb meccseket akarok játszani. A csúcsformámat akkor érhetem el, ha játékban vagyok és néhány napon belül újra pályára lépünk. Folytatnunk kell az edzéseket és fel kell készülnünk.”

Hazard

Nyitott mérkőzés

„Az első félidő nem volt jó, de két gólt is szereztünk. Az első találat után nyitottá vált a mérkőzés, és több helyzetet alakítottunk ki. Négy gólt szereztünk végül, és ez nagyszerű.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…