Ødegaard közel a visszatéréshez

A norvég középpályás hamarosan újra pályára léphet, de Odriozola visszatérése sincs már messze.

Úgy tűnik, a norvég középpályás hamarosan újra pályára léphet

Amikor a játékosok kifutottak az edzőpálya gyepére a Real Madrid csütörtöki edzésén, amelyen fontos szerepe volt a labdás gyakorlatoknak is, úgy tűnt, hogy Martin Ødegaard sérülése, melynek okán a Madridnak négy mérkőzésen kellett őt nélkülöznie, már nem okoz problémát a játékosnak. Bár Ødegaard a többiektől külön dolgozott, problémamentesen tudta végezni mind a futógyakorlatokat, mind pedig a labdás feladatokat.

Mindenesetre a klub minden szükséges óvintézkedést megtett és megtesz annak érdekében, hogy a játékos ne essen vissza, így alaposan átgondolják, hogy mikor és milyen formában lendüljön újra akcióba.

A norvég középpályás október 16-án szenvedett vádlisérülést, miután hazája válogatottjának mindhárom mérkőzésén (Szerbia, Románia és Észak-Írország ellen) kezdőként lépett pályára a válogatott szünetben.

A sérülés miatt a Cádiz és a Sahtar elleni vereség, a Barcelona elleni győzelem és a Borussia elleni döntetlen alkalmával nem számolhatott vele Zidane.

A két játékos edzésmunkája a videó végén látható

Odriozola felépülése is jó úton halad
Mindeközben Álvaro Odriozola is a tervezett ütemben végzi a felépüléséhez szükséges gyakorlatokat, csütörtökön egyedül dolgozott, futó edzést és labdás gyakorlatokat végzett.

A spanyol védő visszatérése jó hír lehet Zidane számára, hiszen a csapat jelenleg jobb oldali védő nélkül kénytelen játszani, mivel mind Odriozola, mind pedig Carvajal partvonalon kívülre kényszerült sérülés miatt.

Carvajal két hónapra dőlt ki bokasérüléssel, amelyet az október 2-i edzésen szenvedett el, egy nappal később pedig érkezett a hír Odriozola vádliproblémájáról. Amíg a páros távol van, Ferland Mendy, Nacho Fernández és Lucas Vázquez osztozik a jobb oldali védő szerepén.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK