A Real Madrid Viníciust és Iscót adná Dybaláért

Olasz hírek szerint a Zidane szeretné megszerezni a Juventus támadóját, akár ilyen áron is.

Olasz hírek szerint a Real Madrid arra készül, hogy ajánlatot tegyen a Juventusnak Paulo Dybaláért, és Vinícius Júniort, továbbá Iscót ajánlaná az argentin csatárért cserébe. A Juventus vezetősége jelenleg szerződéshosszabbításról tárgyal Dybalával, mivel 2022 után is Torinóban szeretnék tudni a játékosukat. De ha a Madrid beígér egy garantált helyet Zinédine Zidane kezdőcsapatában, azzal elcsábíthatja az argentint Cristiano Ronaldo árnyékából.

Vinícius és Isco is az üzlet része lehet
Zidane-nak továbbra is vannak felesleges játékosai, és a brazil, továbbá a spanyol válogatott játékos kerülhet bevonásra az üzletbe. Vinícius továbbra is rendkívül megosztó, Isco pedig az elmúlt időszakban lejjebb csúszott a ranglétrán a Bernabéuban, ráadásul elégedetlenségének hangot is adott, amikor a játékperceivel kapcsolatban panaszkodott.

Andrea Pirlo nagyon kedveli a spanyol középpályást, a Juventust pedig évek óta szóba hozzák a 28 éves játékossal.

A Madrid vélhetően a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel találja szembe magát a játékosért folytatott harcban, de a Bernabéu vezetése úgy gondolja, hogy az Isco plusz Vinícius felajánlás nagyban elősegítheti az üzlet létrejöttét.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK