Mourinho: Bale-nek tetszik a szervezettségünk, nem ehhez van szokva

A portugál tréner a walesi szélsőt méltatta, és finoman a Real Madridnak is odabökött, amolyan Mourinho-stílusban. Gareth egyébként vélhetően kezdőként lép pályára csapata El-mérkőzésén, az Antwerpen ellen.

„Nem csak úgy érezzük, de az adatokból látszik is, hogy Bale visszatér. Keményen dolgozik. Mindenki számára példás, amit csinál. Egy ilyen nagy játékos, mint ő, elutazott Burnleybe, 90 percen át a kispadon maradt, egy percet sem játszott. A viselkedése, mint csapatjátékos, csodálatos. A viselkedése, mint Tottenham-játékos, figyelemre méltó.”

„Úgy gondolom, hogy nagyon elégedett azzal a szervezettségi szinttel, ami a klubunknál megvan. Vélhetően nem ehhez szokott hozzá.”

„Valakinek a híre az egy dolog, a tények viszont magukért beszélnek. Örültem volna, ha olyan hírem van, mint neki, és közben begyűjtök négy BL-címet. Nekem csak kettő van. Szóval a tény az, hogy Gareth megteremtette a különbséget annál a klubnál.”

„A Madrid egy olyan klub volt, amely hosszú évekig még a negyeddöntőig sem jutott el a BL-ben. Aztán jött egy nagy ugrás, aztán sorozatban három BL-elődöntő. Bale megérkezett, aztán ötből négy BL-t megnyertek. Szóval számomra ezek a tények. És hogy milyen nálunk? Csodás.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK