Uli Stielke: Ramos esete szerintem nem volt tizenegyes

A Borussia Mönchengladbachnál és a Real Madridnál is megfordult korábbi futballista a MARCA rádiócsatornáján adott interjút.

„Nem gondolom, hogy be kellett volna fújni a büntetőt, mivel szerintem Sergio az esetet megelőzően szabálytalankodott. A VAR-ral tönkretesszük a futballt, ha minden esetet meg fogunk állítani két percre, hogy megnézzük, gól-e vagy nem.”

„A futball spontán sport. De rossz irányba halad. Megöljük a futballt.”

„Nem szeretem a VAR-t. Az egész Thierry Henry Írországi kezezésétől indult, de az a világbajnoki címért volt, egy különleges és kivételes dolog. Mostanra napi szintűvé vált, pedig nem kellene, hogy az legyen. Teljesen rendben lenne, ha csak különleges meccsekre hagynák.”

„Az ilyen meccseken nincsenek favoritok. Bár a Real Madrid nagyon magas szintet képvisel, bárki legyőzhet bárkit. A Borussia remek sorozatban van. Új edzőjük van, jó futballt játszanak.”

„Szurkolók nélkül és VAR-ral untat a modern futball. De ezt el kell fogadnunk. Ez a helyzet leveszi a nyomást a vendégcsapatokról és a bírókról. Ezért is van most több idegenbeli győzelem, mint normál körülmények között. Mint amikor a Cádiz legyőzte a Real Madridot.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…