Beharangozó: Borussia Mönchengladbach – Real Madrid: Folyatódik a BL

Az El Clásico megnyerése után Zidane csapata Németországba utazik, hogy a BL-csoportkör második meccsnapján megküzdjön a Borussiával.

A Real Madrid ma este 21:00-kor a Borussia-Park Stadionban lép pályára a Borussia Mönchengladbach csapata ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Zidane játékosai nagyon szeretnének felülkerekedni az ellenfelükön, akik egyébként kellemes emlékeket ébreszthetnek a madridistákban.

Real Madrid

A két csapat ikonikus találkozójának egyik legemlékezetesebb pillanata Juanito örömittas levonulása volt, aki így fejezte ki felhőtlen örömét a történelmi fordítás kapcsán. 35 évvel a mérkőzést követően a madridisták ismét összefutnak a német csapattal, miközben próbálják megismételni a győztes El Clásicón mutatott teljesítményüket.

A madridiak legfontosabb híre Eden Hazard visszatérése Zinédine Zidane keretébe. „Maximális koncentrációra lesz szükségünk, mivel rendkívül nehéz mérkőzés lesz” – mondt a francia szakember a találkozó előtt. A sajtótájékoztatón még Toni Kroos vett részt madridi oldalról, a német pedig elmondta, hogy bár a csapat nyomás alatt van, de hisznek magukban.

A német bajnokságban a Borussia Mönchengladbach neve mellett két győzelem, két döntetlen és egy vereség áll, legutóbbi meccsükön pedig hátrányból fordítottak a Mainz ellen. A németek nem kezdték rosszul a BL-idényt, kishíján győztesen távoztak Milánóból, miután Lukaku csak a 90. percben tudott egyenlíteni ellenük, kialakítva a 2-2-es végeredményt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK