Miralem Pjanić: Emlékszem a 6-2-es és az 5-0-s győzelemre is

A holnapi El Clásico előtt a Barcelona nyári szerzeménye is megszólalt. Pjanić a Barcelona Tv-nek adott rövid interjújában mesélt arról, hogy milyen érzéseket vált ki belőle a közelgő derbi, de felelevenítette a Real Madrid ellen szerzett gólját is.

“Az El Clásico különleges, de korábban már játszottam Lazio-Roma meccsen is. Az szintén egy nagyszerű rivalizálás. Lehetőséghez jutottam a Juve-Interen is, így elmondhatom, volt szerencsém nagyszerű derbiken és mérkőzéseken pályára lépni. Kíváncsian várom, hogy milyen érzés egy El Clásicón is szerepelni.”

“Pályára lépni egy El Clásicón olyasvalami, amiről minden játékos álmodozik. Ez a labdarúgás legnagyobb mérkőzése. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, hogy játszhatok, és remélem, hogy győzni tudunk majd.”

“Ezidáig csak televízión keresztül követtem ezeket a meccseket. Emlékszem a nagyszerű, 5-0-s hazai győzelemre, még 2010-ből, amikor Pep Guardiola és José Mourinho irányították a csapatokat. Nagyszerű volt nézni a Barcelona játékát. Emlékszem a 6-2-es győzelemre is, ami szintén különleges volt, hiszen idegenben sosem könnyű játszani.”

“19 éves voltam, amikor a Lyon játékosaként a Real Madrid ellen gólt szereztem. Egy nagyszerű Real Madrid volt az ellenfelünk, kiváló játékosok alkotta kerettel, de legyőztük, valamint ki is ejtettük őket a Bajnokok Ligájából. Lenyűgöző érzés volt gólt szerezni a Bernabéuban. Az volt az első alkalom, hogy felkapták az emberek a fejüket a nevem miatt.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…