Koeman: Nem számítunk sebezhető Madridra

A Barcelona edzőjének nyilatkozata az El Clásico előtt.

„Ez más mérkőzés, mint a többi. Mindig nagyobb a nyomás, de már hosszú évek óta a futball világában mozgok, így hozzászoktam ehhez.”

„Fura mérkőzés lesz, hiszen hazapályán játszva a szurkolók szinte plusz egy embert jelentenek az ilyen meccseken. Reméljük, hogy hamar viszontláthatjuk a drukkereket a stadionban.”

„Mindig a legjobb csapatot küldjük pályára, teljesen mindegy, hogy melyik játékos hány éves. Meglátjuk, hogy mi történik holnap, de Jordi Albának van esélye pályára lépni.”

„Mindkét csapaton van nyomás, függetlenül az eredményektől. Lehet, hogy a Real Madrid nem volt a legjobb állapotban az elmúlt néhány meccsén, de ez nem jelenti azt, hogy rossz hangulatban érkeznének ide. A Real Madrid egy rendkívül tapasztalt csapat, megvan bennük minden, ami ahhoz kell, hogy megnyerjék ezt a meccset.”

„Nem gondolom, hogy egy sebezhető Madridot láthatunk majd. Épp ellenkezőleg. Egy sokkal egységesebb csapatra számítok, akik rendkívül kevés területet hagynak nekünk. Nem gondolom, hogy a vereségeknek bármilyen hatása is lenne. Tudjuk, hogy játszottak 4-4-2-t ellenünk a múltban, és nem hagytak olyan sok területet, mint 4-3-3 esetén.”

„Azok közül a meccsek közül, amelyeken játszottam, a legjobban az 5-0-s győzelmünkre emlékszem, de az első meccsemen a Real Madrid ellen két tizenegyest rúgtam, vagyis igazából hármat, mert az egyiket meg kellett ismételni bemozdulás miatt.”

„A játékosok megérdemlik, hogy megnyerjék ezt a meccset, mivel minden egyes nap keményen dolgoznak. A meccsek megnyerése egy jelzés arra vonatkozóan, hogy jó úton haladsz.”

„Egy rossz szavam sincs a játékosaimra. Minden meccsen sikeréhesek voltak, nyerni akartak. A Madrid elleni meccsek mindig különlegesek. Újabb lépést akarunk tenni előre, növelni akarjuk az önbizalmunkat, és mindenek előtt meg akarjuk mutatni, hogy jó úton haladunk.”
 

Forrás: FCBarcelona.com, Sport.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK