Modrić: Nincs időnk a sajnálkozásra

A Sahtar Doneck elleni mérkőzés után a játékosok közül Modrić, Varane és Vinícius Jr. nyilatkozott.

Luka Modrić

A mérkőzés
"Nem kezdtük jól a találkozót, de aztán sokat javultunk. Az első félidőben nem voltunk azon a szinten, amit ez a sorozat megkövetel, aztán a második játékrészben megpróbáltunk váltani és sikerült. Sajnos ez nem volt elegendő sem egy döntetlenhez sem a győzelemhez. Szenvedtünk és nem volt meg a kellő önbizalom – kifejezetten az első félidőben. Előre kell tekinteni, csapatként kell folytatnunk és csak a pozitív dolgokra szabad koncentrálnunk, mert hamarosan itt a következő mérkőzés és sokat kell javulnunk. Nincs időnk a sajnálkozásra."

Zidane és a félidő
"Azt mondta, hogy javulnunk kell, magasabban és hatékonyabban kell nyomást gyakorolni rájuk. A második játékrészben ez sikerült is, sokkal jobban játszottunk, egyben voltunk, helyzeteket dolgoztunk ki és két gólt is szereztünk. Nagyon fájó ez a vereség, de még hosszú a szezon, és biztos vagyok benne, hogy jobbak leszünk."

>>>Zidane mérkőzés utáni nyilatkozatát itt tudjátok elolvasni.<<<

Önbizalom
"Nem arról van szó, hogy elbíztuk volna magunkat. Tudtuk, hogy a Sahtar egy jó csapat minőségi játékosokkal. Nem vettük félvállról őket. Rosszul kezdtük a találkozót, aztán a magabiztosságunk is megingott. A második félidőben javult a játékunk, együtt volt a csapat, sokkal több önbizalommal játszottunk, de ez nem volt elég. Természetesen nem vagyunk elégedettek az eredménnyel és a játékkal, de biztos vagyok benne, hogy javulni fogunk."

El Clásico
"Igazából jó, hogy ilyen hamar jön a következő mérkőzés, ráadásul épp az El Clásico. Össze kell tartanunk, hinnünk kell a képességeinkben. Nem felejtettünk el futballozni, tudunk jó teljesítményt nyújtani. Az El Clásico mindig más, biztosak vagyunk benne, hogy helyt fogunk állni."

Raphaël Varane

A mérkőzés
"A győzelem volt a célunk, de sajnos ez nem sikerült. A második félidőben mindent beleadtunk, hogy megfordítsuk a találkozót, jobbak voltunk. A végsőkig harcoltunk, és ez mindig is így lesz, soha nem adjuk fel. Amikor nyomás alatt nem játszunk jól hátul, akkor mindenki szenved. Nem jól reagáltunk az elején, de tudjuk, hogy minőségi csapatunk van, képesek vagyunk túljutni ezen. Mindenkinek bele kell adnia a saját részét a csapatért, mert most még jobban össze kell tartanunk. Ez az üzenet."

El Clásico
"Nehéz időket él meg a csapat, de nagyon fontos mérkőzés jön szombaton, és csak arra fókuszálunk, hogy megnyerjük az El Clásicót. Most pihenünk és megfelelően felkészülünk a meccsre. Mindent ki fogunk adni magunkból és harcolni fogunk ezért a címerért."

Vinícius Jr.

A mérkőzés
"Nagyon nehéz mit mondani egy ilyen találkozó után. Nem játszottunk jól, és nem azt csináltuk, amit Zidane szeretett volna. Most csak annyit tehetünk, hogy továbbra is keményen edzünk, és készülünk az El Clásicóra. Ez mindig egy nagyszerű lehetőség, a legjobbunkat kell mutatnunk, hogy győzzünk. Tovább kell dolgoznunk, fejlődünk, javulnunk kell, hogy megtaláljuk a legjobb formánkat. Csütörtökön visszamegyünk Valdebebasba, hogy aztán elkezdjük a felkészülést a szombati rangadóra."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK