Zidane: Megérdemelten nyert a Cádiz

A francia mester a tegnap esti vesztes bajnoki után.

„Erre nincs magyarázat. El kell fogadnunk a vereséget, ennyit tehetünk. Nem lehetünk elégedettek magunkkal, és nem is vagyunk, de ilyen dolgok előfordulnak a futballban. Nagyon nehezen vettük fel a meccs ritmusát, az első pillanattól kezdve rendkívül nehéz dolgunk volt. A szünet után sokat javultunk, de egy szót sem szólhattunk volna, ha két vagy három góllal mennek el az első félidőben. Az ellenfél megérdemelte a győzelmet. Ha nem tudsz jól kezdeni, akkor egyre jobban fogsz szenvedni, ma pontosan ez történt, de ez nem kifogás.”

Zidane

„Elveszítettünk egy meccset, ennyi történt. Természetesen fontos három pont volt ez, mivel hazai pályán voltunk, és a tabella éléről vártuk a meccset… Persze, hogy fontos pontok voltak, de ennyi. Mindannyian tudjuk, hogy most a következő meccsünkre kell koncentrálnunk. Szenvedtünk a meccs elején. Nem tudtuk felvenni a ritmust. Erőnléti problémáink is voltak, ha pedig a helyzetekről van szó, akkor ez nagyban függ attól, hogy hogyan kezded a meccset. Ma valóban sokat szenvedtünk.”

„Sergio Ramos? Reméljük, hogy semmi komoly. Holnap, a vizsgálatok után látjuk majd, hogy pontosan mi a helyzet. Reméljük, hogy csak egy apróság.”

„Most a következő meccsünkre kell gondolnunk, addig pedig ki kell pihennünk magunkat, és a győzelem érdekében törekednünk kell arra, hogy jobban teljesítsünk. A mai mind a játékosaim, mind a madridizmus számára szomorú nap, de a következő meccsen megpróbálunk változtatni ezen.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…